Gorenje VCEB21DWB – aspirator cu sac accesibil, eficient şi economic

Gorenje VCEB21DWB este un model avantajos de aspirator cu sac, extrem de uşor de depozitat şi de utilizat, conceput pentru a garanta rezultate ireproşabile, graţie eficienţei ridicate de aspirare.

Avem de-a face cu un aspirator de 800W putere, ce realizează aspirare de tip uscată. Deţine un recipient de colectare de 3l, destul de încăpător aş spune, astfel curăţarea acestuia se va face destul de rar.

Este un produs electrocasnic cu un raport preţ calitate pe cât se poate de favorabil, astfel aparatul de faţă se poate achiziţiona din oferta magazinului online eMag cu preţul excelent de 285 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie de culoare albă, modernă şi elegantă, potrivită oricărei locuinţe. Datorită dimensiunilor standard de 450 x 250 x 310(W x D x H) mm şi a greutăţii de numai 4.1kg, depozitarea va fi pe cât se pote de uşoară. Ar mai fi de specificat faptul că deţine variator de putere, de unde poţi regla foarte simplu puterea de aspirare. Roţile din dotare sunt de tip cuciucate, astfel nu vor produce zgomot sau zgârieturi pe parchet. Cablul de alimentare are lungimea de 7 metrii, destul de generos după părerea mea, astfel te poţi desfăşura cu uşurinţă prin toată casa.

Acelaşi aspirator cu sac îl întâlnim şi în oferta magazinelor online Cel şi Flanco.

Imagini cu Gorenje VCEB21DWB :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda faptului că este încadrat în clasa energetică B, modelul de faţă este conceput să atingă o performanţă maximă, cu un consum redus de energie electrică, astfel în felul acesta factura de la curent nu va suporta mari modificări.

Ca şi mod de filtrare, vine proiectat cu filtru HEPA. Filtrele HEPA (high efficiency particulate air) îndepărtează eficient impurtăţile, chiar şi pe cele cele mai fine din aer. Previne pătrunderea acestor particole microscopice prin piele, ajungând în organism.

În situaţia în care cutia Cleanbox sau sacul de colectare sunt pline, veţi fi avertizat printr-un semnal luminos. În acest fel, veţi şti când este momentul potrivit să curăţaţi aspiratorul.

La capitolul accesorii, vine echipat cu o perie universală, cu o perie mică, cu o perie suplimentară, cu un accesoriu destinat spaţiilor înguste, cu o perie pentru tapiserie, cu un tub telescopic cromat (86cm) şi cu derulator de cablu automat. Pe lângă acestea ar mai fi mânerul pentru transportat, dispozitivul de fixare al tubului şi cei trei saci de hârtie.

Ar mai fi de spus că suprafaţă de aspirare este de 19m, reglajul electronic este prin culisare, pornirea înceată a motorului se datorează tehnologiei Soft Start, presiunea de absorbţie este de 21kPa, iar fluxul de aer este de 36l/s.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Gorenje VCEB21DWB este un aspirator cu sac avantajos, economic şi eficient, conceput pentru a asigura o aspirare comodă şi rapidă, într-un mod pe cât se poate de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design plăcut
  • Raport calitate-preţ favorabil
  • Eficienţă ridicată la aspirare
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.