Gorenje Simplicity D76SY2B – uscător de rufe cu condensator, de culoare neagră

Gorenje Simplicity D76SY2B este un uscător de rufe aparte, cu încărcare frontală, şi când spun asta mă refer la fondul de culoare neagră al exteriorului sau distins.

Vorbim despre un produs cu o capacitate de încărcare de 7kg, ce provine din clasa de eficienţă energetică A++, beneficiind de uscare prin condansare.

Ca şi preţ, nu avem de-a face cu cel mai accesibil produs după părerea mea, însă preţul este corect raportat la calitatea aparatului, astfel la eMag costă în jur de 2.617 lei (vezi preţ actualizat).

La nivel tehnic cât şi estetic, remarcăm un exterior inedit, de culoare neagră, ce măsoară 85 x 60 x 60(IxLxA) cm, cântărind 52kg. Deţine tambur şi cuvă din oţel inoxidabil, având tamburul de 117l şi hubloul de 35cm, cu o deschidere la 180 de grade.

Imagini cu Gorenje Simplicity D76SY2B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa programelor, dispune de 7 programe de uscare, precum: program lână, program uşor de călcat, program sintetice, program Xl, program bumbac şamd.

Din punct de vedere al tehnologiilor şi sistemelor avansate, beneficiază de tehnologia TwinAir, de diagnostic service, de pompă de încălzire, de cuvă cu mişcare reversibilă, de senzor de umezeală şi de detectare automată a cantităţii.

Funcţiile speciale ale maşinii sunt: funcţia de anti-sifonare, funcţia de reglare a consumului, funcţia de oprire şi adăugare, funcţia de auto-curăţare, funcţia de siguranţă pentru copii, funcţia de control supraîncălzire, funcţia de semnalizare acustică la terminarea programului şi funcţia de programare întârziată.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Gorenje Simplicity D76SY2B este un uscător de rufe cu condensator, eficient şi avantajos, fiind un produs electrocasnic necesar pentru orice locuinţă.

Concluzie :

Pro:
  • Uscător de rufe prin condensare
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Afişaj LED
  • Clasa A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.