Gorenje KAS26 DCINV FA – aparat de AC performant şi eficient, cu 9.000 BTU/h

Gorenje KAS26 DCINV FA este un sistem de climatizare recent lansat pe piaţă, un aparat de aer condiţionat cu tehnologie Inverter modern şi performant, capabil să atingă performanţe maxime, cu un consum energetic favorabil, indiferent de temperatura mediului exterior.

Este vorba de un model cu capacitatea de 9.000 BTU/h atât la încălzire, cât şi la răcire, ce variază între clasa de eficienţă energetică A şi A++. Funcţionează cu compresor Inverter, controlul fiind de la distanţă, realizat din telecomandă.

Acest model KAS26 DCINV Fa este disponibil de curând şi la eMag, la preţul de achiziţie de 2.228 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de design, prezintă un aspect plăcut cu finisaje moderne, ambele unităţi fiind de culoare albă. Tehnic vorbind, greutatea părţii interioare este de 7.6kg şi măsoară standard 800 x 185 x 275 mm. Unitatea exterioară are o greutate de 28kg şi măsoară standard 780 x 250 x 540mm.

Imagini cu Gorenje KAS26 DCINV FA:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus şi ceva mai sus, acest produs de climatizare Gorenje variază între clasa de eficienţă energetică A şi A++. Se încadrează în clasa A în modul de încălzire, unde puterea consumată este de 23.1kWh şi clasa A++ în modul de răcire unde puterea consumată este de 24.1kWh.

Funcţionarea inverter permite compresorului să funcţioneze la un randament ridicat, cu un consum energetic redus. Mai mult decât atât, garantează o utilizare pe cât se poate de silenţioasă, indiferent de modul setat. Astfel, maxima atinsă de către unitatea interioară este de 54 de decibeli.

Ar mai fi de spus că fluxul de aer este de 650 m3 / h şi ca agentul de răcire folosit este R410a, ventilatorul beneficiind de 6 trepte..

Cât despre funcţii, vine echipat cu: funcţia de ventilare, cu funcţia de încălzire, cu funcţia Auto Restart, cu funcţia de dezumidificare, cu funcţia Timer, cu funcţia Auto Clean, precum şi cu modul Sleep/Night.

Night/Sleep este un mod de funcţionare ideal pe timpul nopţii, menit să menţină o temperatură constantă, pentru a evita orice fel de disconfort termic.

Timer-ul oferă posibilitatea de a seta intervalul de funcţionare, precum şi ora de Pornire/Oprire.

Funcţia Auto Restart este extrem de eficientă în cazul unei întreruperi accidentale de curent, datorită faptului că după remediere, îşi reia activitatea în mod automat, în funcţie de ultimele setări.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Gorenje KAS26 DCINV FA este un aparat de climatizare eficient, un produs electrocasnic performant, modern şi accesibil, capabil să obţină un mediu ambiental excelent.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • Clasa A++
  • Eficient
  • Ultra performant
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.