Gorenje G6N40IB – plită modernă încorporabilă pe gaz

Gorenje G6N40IB se dovedeşte a fi una dintre cele mai moderne plite încorporabile de pe piaţă, dat fiind faptul că poartă o construcţie distinsă de culoare neagră. Pe lângă design-ul atrăgător se face plăcută şi prin modul de utilizare confortabil, precum şi prin rezultatele ireproşabile la gătire.

Avem de-a face cu un aparat electrocasnic de bucătărie alimentat cu gaz. Deţine 4 zone de gătit diferite, aprinderea acestora fiind de tip electrică. Datorită faptului că este concepută după ultimele generaţii este proiectată şi cu modul eficient de siguranţă a flăcării.

Acest model recent G6N40IB este deja prezent online în stocul celor de la eMag la numai 749 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa exteriorului se prezintă neaşteptat de bine, purtând finisaje şi detalii perfect definite. Este concepută din materiale de calitate foarte bună, fapt ce garantează rezistenţă şi durabilitate în timp. Pe partea de date tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 10.7 X 58 X 51 (IxLxA) cm şi că are o greutate de aproximativ 9kg. Este prevăzută cu duze pentru GPL, dimensiunile de încorporare fiind de 55 x 47 cm.

Aceeaşi plită modernă este comercializată online şi de către magazinul Flanco.

Imagini cu Gorenje G6N40IB:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noua plită încorporabilă de la Gorenje pune la îndemână 4 zone diferite pentru gătit, precum: una mare, una mică şi două normale. Acestea sunt proiectate astfel, cele două normale în partea din stânga faţă şi spate, cea mare în partea din dreapta spate, iar cea mică în partea din dreapta faţă.

În total cele 4 arzătoare dezvoltă o putere de până la 7.8kW. Individual, arzătorul cel mare furnizează o putere de până la 3kW, cel mic 1kW, iar cele două normale o putere de 1.9kW fiecare.

Deasupra celor 4 zone de gătit sunt poziţionate două grătare durabile din fontă. Acestea vor asigura o stabilitate excelentă tuturor tipurilor vaselor de gătit.

Este de menţionat faptul că deţine sistemul de siguranţă al flăcării ce are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Cât despre control, acesta se poate efectua extrem de uşor din partea frontală a plitei. Aici sunt poziţionate cele 4 butoane rotative cu finisaje moderne cromatice.

Concluzie:

În concluzie, Gorenje G6N40IB este una dintre cele mai moderne şi avantajoase plite încorporabile pe gaz ale momentului. Are capacitatea de a asigura un mod da gătit confortabil, rapid şi sigur.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modernă
  • Pe gaz
  • Avantajoasă
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.