Gorenje EC610SC – plită de calitate înaltă din sticlă neagră vitroceramică

Gorenje EC610SC reprezintă o plită vitroceramică electrică provenită din gama produselor electrocasnice de bucătărie. Este un aparat extrem de calitativ şi de modern, foarte uşor de integrat în decorul de amenajare al oricărei bucătării.

Avem de-a face cu un produs electric de 6.200W putere. Dispune de patru zone pentru gătit diferite cu aprindere electrică de la buton. Este de menţionat faptul că poate fi utilizată şi cu o singură mână.

Acest model recent EC610SC este deja disponibil online în stocul diversificat al celor de la eMag la doar 990 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, aşa cum am spus este integral construită din sticlă vitroceramică de culoare neagră. Mulţumită acestei suprafeţe netede, curăţarea acesteia este pe cât se poate de uşoară şi de rapidă. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate netă de 7.8kg (8.3kg brut) şi că măsoară standard 59.5 × 7.5 × 51 (Lx Ix A) cm (71.5 × 15 × 63 (Lx Ix A) cm dimensiuni de ambalare). În privinţa dimensiunilor nişei, acestea măsoară 55.8-56 × 7.1 × 49 (LxIxA) cm (min-max).

Aceeaşi variantă modernă este prezentă şi în ofertele celor de la Cel şi evoMag.

Imagini cu Gorenje EC610SC:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, după cum spuneam şi mai sus noua plită încorporabilă de Gorenje este prevăzută cu 4 zone de gătit diferite HighLight, precum: două mari şi două mici.

Ca şi poziţionare, acestea sunt prevăzute astfel: cele mari în stânga faţă şi dreapta spate, iar cele mici în stânga spate şi dreapta faţă.

Cât despre dimensiunile şi puterea furnizată de fiecare arzător în parte ar fi de spus că: cel din stânga faţă măsoară 21cm şi are o putere de 2.1kW, cel din dreapta spate măsoară 18cm şi are o putere de 1.7kW, cel din stânga spate măsoară 14.5cm şi are o putere de 1.2kW, iar cel din dreapta faţă măsoară 14.5cm şi are o putere de 1.2kW.

În privinţa controlului, acesta este de tip mecanic putând fi efectuat din panoul de control din partea frontală din dreapta. Aici sunt proiectate 4 butoane rotative ce pot fi acţionate cu o singură mână, precum şi sigla brand-ului Gorenje.

Ar fi de menţionat că avem de-a face cu o plită cu inducţie de tip IQcook, fapt ce asigură un gătit inteligent, având la baza următoarele: IQpoach pentru o temperatură optimă (71 – 85°C), IQpro pentru un gătit confortabil, IQsteam, IQgrill şi IQboil.

Concluzie:

În concluzie, Gorenje EC610SC reprezintă o plită calitativă şi modernă din sticlă neagră vitroceramică, cu capacitatea de a asigura un mod de gătit sigur şi confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modernă
  • Sticlă neagră
  • Vitroceramică
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.