Gorenje D85F65T – uscător de rufe cu pompă de căldură, din clasa A++

Gorenje D85F65T reprezintă aparatul electrocasnic ideal în cazul în care nu ai nici o soluţie eficientă de a îţi usca rufele în siguranţă. Este un uscător de rufe performant şi economic, echipat cu o serie numeroasă de funcţii inteligente ce îl fac capabil să obţină rezultate perfecte.

Vorbim despre un model cu încărcare frontală, ce are o capacitate de până la 8kg. Aparţine clasei energetice A++, dispune de 15 programe de uscare, precum şi de un elegant afişaj LED.

Acest model D85F65T este deja comercializat de către eMag, cu preţul de achiziţie online de 2.836 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic se aseamănă foarte bine cu maşinile de spălat rufe cu încărcare frontală. Aceest lucru îl face foarte uşor de integrat în orice stil şi circumstanţă. Este de culoare albă, are o greutate de aproximativ 54kg şi măsoară standard 85 x 60 x 60 (I x L x A) cm. Cuva este concepută din oţel inoxidabil, tamburul are un volum de 120l, iar deschiderea hubloului se face la 180 de grade.

Acelaşi uscător cu pompă de căldură este disponibil online şi la Flanco şi evoMag.

Imagini cu Gorenje D85F65T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că specialiştii l-au încadrat în clasa de eficienţă energetică A++, consumul per program standard înregistrat este de doar 1.63kWh.

Vis-a-vis de nivelul de zgomot produs în timpul centrifugării, maxima înregistrată este de numai 65dB (A).

Aşa cum am spus, pune la dispoziţie o serie de 15 programe de uscare. Această listă de programe include mai toate tipurile de ţesături, fiind prevăzută şi cu câteva programe mai speciale, precum programul bumbac cu 4 niveluri, programul uşor de călcat, programul centrifugare delicată, programul mătase şi perdele şamd.

În privinţa funcţiilor speciale, se laudă cu cuvă cu mişcare reversibilă, cu pompă de încălzire, cu funcţia TwinAir, cu funcţia IonTech, cu opţiunea de oprire şi adăugare, cu sistem de siguranţă pentru cei mici, şi cu funcţia de semnalizare acustică terminare program.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Gorenje D85F65T este un uscător de rufe performant, economic şi modern, ideal oricărei locuinţe şi familii.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj electronic
  • 15 programe
  • Performant şi modern
  • A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.