Gorenje D7565J – uscător de rufe performant, economic şi eficient

Gorenje D7565J este un uscător de rufe modern, performant şi extrem de eficient, conceput pentru a garanta cele mai bune rezultate posibile într-un mod pe cât se poate de economic. Reprezintă o alegere potrivită pentru cei care nu deţin un loc bine amenajat destinat uscării rufelor.

Aşadar, discutăm despre un model cu încărcare frontală din clasa energetică A++. Beneficiază de 15 programe de uscare, de o capacitate de încărcare de 7kg şi de un afişaj distins de tip LED.

Acest model recent D7565J poate fi procurat din stocul de aparate electrocasnice eMag cu preţul online de 2.529 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, prezintă un exterior simplist de culoare albă, foarte uşor de asortat oricărui decor. Deţine tambur din inox cu capacitate de 117l, precum şi cuvă cu mişcare reversibilă din oţel inoxidabil. Hubloul are o deschidere maximă la 180°, dimetrul acestuia măsurând 35cm.

În privinţa detaliilor tehnice, ar fi de menţionat că are o greutate de 52kg şi că măsoară standard 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm. În timpul utilizării maxima nivelului de zgomot înregistrat la centrifugare este de 65dB(A).

Acelaşi model avantajos este prezent şi în magazinele online Flanco şi CEL.

Imagini cu Gorenje D7565J:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul uscător Gorenje a fost încadrat de către specialişti în clasa energetică A++. Astfel, consumul de curent electric înregistrat în program standard este de numai 1.63kW/h, iar cel mediu anual de doar 199kWh/an.

Printre cele 15 programe de uscare capabile să acopere toate ţesăturile posibile, se regăsesc şi următoarele: programul Xl, programul uşor de călcat, programul Mix, programul sintetice, programul lână, programul bumbac şamd.

Ca şi extraoptiuni ale programelor, ar fi de menţionat detectarea automată a cantităţii, funcţia de anti-şifonare, sistemul de reglare al consumului, funcţia de oprire şi adăugare şi funcţia de programare întârziată.

Cât despre caracteristicile speciale, beneficiază de filtru auto-curăţare, de sistem de control supraîncălzire, de sistem de siguranţă pentru cei mici, de sistem de semnalizare acustică terminare program, de picioare cu vacuum, de Tehnologia avansată TwinAir, de Diagnostic service, de senzor de umezeală şi de pompă de încălzire.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Gorenje D7565J reprezintă unul dintre cele mai convenabile şi avantajoase uscătoare de rufe cu încărcare frontală. Impresionează atât prin rezultate impecabile, cât şi printr-un mod de funcţionare economic.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • A++
  • Performant şi modern
  • 15 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.