Gorenje D7564 – uscător de rufe modern cu condensator cu pompă de căldură

Gorenje D7564 reprezintă un uscător de rufe performant dotat cu condensator cu pompă de căldură, capabil să se integreze fără probleme în decorul oricărei locuinţe. Mulţumită componentelor şi sistemelor sale de ultimă generaţie, acesta are capacitatea de a obţine rezultate excelente, păstrând structura articolelor în stare intactă.

Vorbim despre un uscător cu încărcare frontală din clasa energetică A+, ce are o capacitate de 7kg. Beneficiază de o sumedenie de programe de uscare, precum şi de funcţii avansate, informaţiile referitoare la acestea fiind afişaje pe ecranul modern LED.

Acest model D7564 este prezent deja în oferta magazinului online eMag, la preţul de achiziţionare de 3.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, aspectul acestuia se aseamănă foarte bine cu cel al unei maşini de spălat rufe cu încărcare frontală. Este de culoare albă, are o greutate de aproximativ 50kg şi măsoară standard 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm.

Ar mai fi de spus că tamburul din dotare are un volum de 117l, că unghiul de deschidere al hubloului este de 180° şi că nivelul de zgomot din timpul centrifugării este de 65dB.

Acelaşi uscător performant se poate achiziţiona online şi de la Flanco, evoMag sau Cel.

Imagini cu Gorenje D7564:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că acest uscător de rufe de la Gorenje este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, consumul înregistrat per program standard este de doar 1.97kWh.

Se bucură de o sumedenie de programe de uscare, printre care se enumeră şi următoarele: programul Anti-şifonare, programul lână, programul bumbac, programul delicate, programul sintetice, programul şamd.

La capitolul opţiuni speciale, ar fi de enumerat setarea de pornire întârziată (24h), semnalul acustic pentru terminarea programului, oprire automată la deschiderea uşii, opţiunea de anti-şifonare, funcţia de selectare a timpului de uscare şi opţiunea de setări personalizate pentru programele disponibile.

În privinţa caracteristicilor avansate ale uscătorului, ar fi de menţionat cuva cu mişcare reversibilă, senzorul pentru umezeală, funcţia de atenţionare pentru recipient de colectare plin, funcţia de siguranţă pentru cei mici, funcţia Dignostic service, funcţia TwinAir şi sistemul de funcţionare cu condensator cu pompă de căldură.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Gorenje D7564 reprezintă unul dintre cele mai performante şi eficiente uscătoare de rufe cu condensator cu pompă de căldură. Graţie funcţiilor şi sistemelor de ultimă generaţie, este capabil să obţină rezultate ireproşabile în orice situaţie.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • A+
  • Performant şi modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.