Gorenje D754BJ – uscător de rufe performant, accesibil şi modern

Gorenje D754BJ este un uscător de rufe cu încărcare frontală, excelent pentru cei care nu deţin un loc bine amenajat pentru uscatul rufelor. Reprezintă o variantă accesibilă, performantă şi modernă, ce se aseamănă foarte mult cu o maşina de spălat rufe automată.

Vorbim despre un aparat electrocasnic cu o capacitate de încărcare de 7kg, ce deţine o listă cu 15 programe de uscare. Setările şi etapele ciclurilor de uscare vor fi afişate pe modernul ecran LED, din partea frontală a acestuia.

Acest model D754BJ se poate achiziţiona din gama de produse electrocasnice eMag, cu numai 1.643 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, din punct de vedere estetic seamănă destul de bine cu maşinile de spălat rufe cu încărcare frontală. Este integral de culoare albă, cântăreşte aproximativ 42kg şi măsoară standard 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm.

Hubloul de 35cm în diametru are o deschidere de până la 180 de grade. Este de reţinut că beneficiază de cuvă din oţel inoxidabil şi de tambur din inox, cu volumul de 117l.

Acelaşi model este comercializat online şi de către Cel.

Imagini cu Gorenje D754BJ:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptul că aparţine clasei energetice B, consumul de curent electric înregistrat per program standard este de numai 4.21kWh, iar cel înregistrat anual este de doar 504kWh/an.

Este de menţionat faptul, că la utilizare nivelul de zgomotul maxim înregistrat al centrifugării este de numai 65dB(A).

După cum spuneam şi mai sus, beneficiază de o serie numeroasă de 15 programe. Printre programele de uscare de bază, se laudă şi cu câteva mai speciale, precum: programul XL, programul SensoCare, programul timp de uscare, programul sintetice şamd.

Este de reţinut că se bucură de protecţie pentru copii (CDP), de semnal acustic, de setări personalizate pentru toate cele 15 programe, de picioare vacuum, de funcţia de detectare automată a cantităţii, de funcţia de anti-şifonare, de funcţia Autodrain, de funcţia de oprire şi adăugare, de sistemul de reglare al consumului, de filtru auto-curăţare, de control supraîncălzire şi de programare întârziată.

Ar mai fi de spus că beneficiază de cuvă cu mişcare reversibilă, de senzor pentru umezeală şi de diagnostic service.

Opinii pro și contra :

Acesea fiind spuse, Gorenje D754BJ reprezintă un uscător de rufe accesibil, performant şi modern, capabil să garanteze cele mai bune rezultate la uscare.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • 15 programe
  • Performant şi modern
  • Silenţios
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.