Gorenje BO636E20X – cuptor încorporabil electric, cu timer şi grill

Gorenje BO636E20X este un cuptor electric de tip încorporabil, modern şi eficient, care cu siguranţă se potriveşte perfect oricărei bucătării.

Avem de-a face cu un produs electrocasnic electric, din clasa A de eficienţă energetică, ce are o putere de 2200W şi o capacitate de până la 67l. Controlul cuptorului este mecanic, afişajul este de tip LCD, geamul de protecţie este compus din 2 straturi, fiind dotat cu timer şi grill.

Cât despre costul de achiziţionare, pot spune că este un aparat destul de avantajos şi de convenabil, astfel se poate procura de la eMag cu 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

Tehnic vorbim, remarcăm o construcţie modernă din inox, cu uşă din sticlă securizată. Ca şi greutate şi trăsături, cântăreşte în jur de 32kg şi măsoară standard 59.5 x 59.7 x 54.7(I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor electric încorporabil îl regăsim şi în ofertele celor de la Cel.

Imagini cu Gorenje BO636E20X :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere energetic, alimentarea aparatului se face la 220-240 / 50-60 V/Hz, având un consum de curent electric de numai 0.92kW/h, datorită clasei A de eficienţă energetică.

În privinţa programelor şi a funcţiilor speciale, remarcăm iluminarea interioară, convecţia de aer fierbinte, funcţia de decongelare, încălzirea inferioară şi funcţia de răcire dinamică a cuptorului plus DC+.

Ca şi accesorii ce vin odată cu produsul, ar fi: butoane push-up, suporturi telescopice, tavă de coacere adâncă şi tavă pentru copt.

În concluzie, Gorenje BO636E20X este un cuptor electric de tip încorporabil, evidenţiat printr-un aspect modern şi elegant, fiind ideal în orice bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor încorporabil electric
  • Capacitate 67l
  • Clasa A
  • Afişaj LCD
  • Timer şi Grill
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.