Gorenje BO615E01XK – cuptor încorporabil din inox, multifuncţional

Gorenje BO615E01XK reprezintă un cuptor electric încorporabil, un produs electrocansic de bucătărie realizat din inox de cea mai bună calitate. Este o variantă accesibilă, ce garantează rezultate rapide şi eficiente, cu un consum energetic redus, aducând totodată un plus de modernitate bucătăriei.

Cu un astfel de model, oricine devine un maestru în bucătărie, graţie tehnologiilor şi funcţiilor de generaţie recentă.
Aşa cum am spus, se alimentează electric, puterea acestuia fiind de 2700W. Are o capacitate de 63l, control mecanic, funcţia Timer, funcţia Grill, plus alte funcţii speciale.

La capitolul preţ, îl găsim disponibil în stocul de produse al magazinului de specialitate eMag, la numai 749 de lei (vezi preţ actualizat).

Surprinde extrem de plăcut la capitolul design, prin intermediul detaliilor şi finisajelor moderne, totul pe o construcţie interesantă din inox. Uşa emailată a aparatului are la bază un geam durabil dublu, de culoare neagră. În privinţa detaliilor tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 33.7kg şi că măsoară standard 59.5 x 59.7 x 54.7(I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor modern este disponibil şi în ofertele celor de la Flanco şi CEL.

Imagini cu Gorenje BO615E01XK :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, are o putere de 2700W, consumul energetic fiind de 0.92kW/h. Se recomandă a se alimenta la 220-240V, cu 50-60Hz.

Panoul de comandă este proiectat în partea frontală a cuptorului, fiind alcătuit dintr-un afişaj modern, din taste de comandă şi din două butoane selectoare. Unul este destinat alegerii celor 9 funcţii, iar celălalt pentru setarea nivelului de temperatură.

Funcţiile speciale ale acestui cuptor încorporabil sunt: funcţia de Grill cu convecţie de aer, funcţia de Grill cu suprafaţă mare şi mică, funcţia de încălzire inferioară şi superioară, funcţia de răcire dinamică, funcţia de ventilare, funcţia de curăţare catalitică, funcţia de iluminare interioară, funcţia de Rotisor, funcţia de menţinere a călduri, funcţia de decongelare, funcţia MultiFlow 360° şi funcţia AquaClean.

Funcţia MultiFlow 360° asigură circularea eficientă a căldurii în tot interiorul cuptorului, graţie orificiilor de ventilaţie, poziţionate strategic pe pereţii din spatele acestuia.

AquaClean reprezintă o funcţie foarte interesantă, datorită faptului că ajută foarte mult la curăţarea interiorului cuptorului. Astfel, este necesară doar o tavă care să conţină un litru de apă, după care activarea acestei funcţii. După doar 30 de minute, rezultatele vor fi vizibile, grăsimea şi petele putând fi îndepărtate cu uşurinţă.

În ceea privesc accesoriile cuptorului, vin la pachet următoarele: o tavă înaltă emailată XXL pentru copt (de 5cm adâncime) şi un grătar.

Concluzie :

Concluzionând, Gorenje BO615E01XK este un cuptor electric încorporabil din inox, capabil să garanteze un mod de gătit confortabil, cu rezultate ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate 63l
  • Multifuncţional
  • Electric
  • Ultra modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.