GALANZ AC-09HP33 – soluţie modernă, accesibilă şi avantajoasă de climatizare, cu 9.000 BTU/h

GALANZ AC-09HP33 este un aparat de aer condiţionat de ultimă generaţie, un sistem de climatizare inteligent ce deţine o multitudine de funcţii speciale, ce îl fac capabil să obţină şi menţină un mediu ambiant favorabil, cu o eficienţă energetică avantajoasă.

Capacitatea de modificare a temperaturii la răcire/încălzire este de 9.000 BTU/h, astfel este potrivit încăperilor cu dimensiuni încadrate între 22mp şi 25mp. Domeniul de funcţionare este de la -10°C ~ +48°C.

Beneficiază de display electronic aparent, de 3 trepte de ventilare, de sistem de filtrare praf, precum şi de control din telecomandă.

Acest model AC-09HP33 avantajos este disponibil în magazinul online de specialitate eMag, la doar 1.219 lei (vezi preţ actualizat).

Estetic este un aparat modern şi elegant de culoare albă, ce aduce un plus de rafinament oricărei locuinţe. Partea interioară are o greutate de 10kg şi măsoară standard 800 x 290 x 186mm, iar cea exterioară are o greutate de 26kg şi măsoară standard 745 x 552 x 328mm.

Imagini cu GALANZ AC-09HP33 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Tehnologia modernă Inverter aduce un plus de performanţă în climatizare, cu un consum enegetic redus. Acest lucru se datorează compresorului optimizat, ce funcţionează de acum gradual. În plus de asta, garantează şi un mod de funcţionare foarte puţin zgomotos.

Noul aparat GALANZ AC-09HP33 din gama 2016 este încadrat în clasa A++ la răcire, unde puterea consumată este de 770W şi în clasa A la încălzire unde puterea consumată este de 710W.

În privinţa zgomotului produs, ambele unităţi variază în funcţie de modurile de funcţionare setate. Astfel, nivelul înregistrat al unităţii interioare variază între 36db/46db/50db, iar cel al unităţii exterioară între 50db/55db/60db.

Funcţiile acestui sistem disponibile sunt: funcţia de Ventilare, funcţia Auto Restart, funcţia de Încălzire, funcţia Timer, funcţia Slee/Night, funcţia Auto.

Funcţia de ventilare acţionează în trei trepte progresive.

Funcţia Timer oferă posibilitatea aparatului de a fi programat, astfel încât să funcţioneze doar într-un anumit segment de timp prestabilit.

Funcţia Sleep/Night garantează o funcţionare foarte puţin zgomotoasă, pe toată perioada nopţii.

Funcţia Auto restart permite repornirea aparatului şi reluarea setărilor anterioare, în cazului unei pene de curent.

Concluzie :

Concluzionând, GALANZ AC-09HP33 este un sistem de climatizare modern şi calitativ, capabil să atingă cele mai bune rezultate, cu cel mai bun consum energetic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • A++
  • LCD
  • Filtru Anti-Praf
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.