FUJITSU LIFEBOOK A514 – notebook bussines ideal pentru sarcinile zilnice

FUJITSU LIFEBOOK A514 se pare a fi succesorul modelului A512, o variantă îmbunătăţită din punct de vedere hardware, cât şi din punct de vedere estetic. Se dovedeşte a fi un notebook excelent pentru activităţile de zi cu zi, fie ele susţinute de acasă, fie de pe teren.

Este o variantă Free DOS, ce include o baterie generoasă de tip Lithium-Ion cu 6 celule. Permite reproducerea conţinutului media preferat pe TV, prin intermediul conexiunii HDMI, asigură mobilitate prin posibilităţile de conectivitate Bluetooth şi Wireless, precum şi uşurinţă în utilizare şi un plus de fiabilitate, graţie tasataturii numerice/internaţionale anti-stropi şi touchpad-ului multi-touch generos.

Acest model LIFEBOOK A514 este comercializat de către magazinul online eMag, cu preţul avantajos de achiziţie de 1.814 lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de predecesorul acestui model, noua variantă a primit un şasiu nou, mult mai atrăgător şi flexibil, ce oferă o portabilitate ridicată. Prezintă finisaje şi trăsături moderne, carcasa din plastic de calitate înaltă, fiind de culoare neagră. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că are o greutate de 2.4kg şi că măsoară standard 378 x 252 x 30.9mm.

Acelaşi dispozitiv este disponibil online şi la evoMag.

Imagini cu FUJITSU LIFEBOOK A514 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul ultra book FUJITSU LIFEBOOK include un procesor Intel Core i3-4005U, provenit din arhitectura Haswell. Are la bază 2 nuclee, un Smart Cache de 3Gb (level 3) şi o tehnologie de fabricaţie de 22nm. Cât despre frecvenţa de tactare, rulează la 1.7GHz.

Vine echipat cu o placă video integrată din seria HD Graphics, model 4400, cu chipset-ul video de la Intel.

Din punct de vedere al memoriei RAM, acceptă o capacitate maximă de până la 16Gb, însă acesta vine standard cu numai 4Gb, de tip DDR3L (Low Voltage). Frecvenţa memoriei este de 1.6GHz, având disponibile două sloturi de memorie, doar unul fiind ocupat. În ceea ce îl reprezintă memoria de stocare, pune la dispoziţie un HDD cu capacitatea de 500Gb, cu o viteză de 5400rpm şi cu interfaţă SATA.

Deţine un display Anti-Glare (anti-orbire), cu diagonala de 15.6”. Reprezintă un ecran LED Backlight, ce reuşeşte să ofere o rezoluţie HD la maxim 1366x768p.

Ca şi dotări multimedia, vine prevăzut cu un difuzor audio integrat (High Definition DTS Boost), cu microfon, cu WebCam, precum şi cu cititor de carduri SD/SDHC/SDXC.

Conectivitatea acestui Fujitsu constă în: USB 2.0, USB 3.0 x 3, VGA Monitor Extern, intrare audio (microfon), ieşire audio (căşti/boxe), DC-in Jack (port pentru încărcător), HDMI (High Definition Multimedia Interface), Bluetooth, Reţea cu fir (Gigabit Ethernet 10/100/1000Mbs) şi Reţea Wireless 802.11b/g/n.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, FUJITSU LIFEBOOK A514 este un notebook bussines, un laptop portabil şi modern cu o configuraţie hardware solidă, ideal pentru sarcinile de zi cu zi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Performanţe hardware bune
  • Modern
  • Free DOS
  • Avantajos
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.