Frigider Samsung RT32FARADSP

Cauți un aparat frigorific, însă nu îți dorești o combină frigorifică, deoarece spațiul nu îți permite depozitarea uneia, dar nici un simplu frigider. Într-o astfel de situație, poți opta la un frigider cu două uși, ce dispune și de un mic congelator.

Samsung RT32FARADSP este un produs frigorific cu două uși, compus din frigider și congelator, ce are un volum net total de 322 de litrii. Avem deaface cu un model ce dispune de sistemul de răcire No Frost, provenind din clasa A+ de eficiență energetică.

Un astfel de frigider Samsung, îl poți achiziționa din stocul celor de la eMag la prețul de numai 1.749lei (vezi preț actualizat), un preț ok și destul de accesibil, în raport cu calitatea superioară de care da dovadă.

Este un produs frigorific de culoare argintie, ce prezintă mânerele ușilor incorporate și iluminare interioară pe LED. Deschiderea ușilor se face standard, pe dreapta, iar construcția măsoară în jur de 171 x 60 x 67.1cm.

Același frigider Samsung îl regăsim și în gama de produse a celor de la Altex.

Imagini Samsung RT32FARADSP :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, discutăm despre un frigider cu două uși, ce are un volum net total de 322l. În partea superioară a aparatului, găsim congelatorul, cu un singur compartiment, având un volum net de 72l. În partea inferioară, regăsim frigiderul, cu un volum net de 250l, compus din 3 rafturi spațioase, realizate din sticlă, din 3 suporturi atașate pe ușă și dintr-un sertar special pentru legume și fructe.

Cât despre siguranță și funcții, beneficiază de sistemul Multiflow, de un compresor Inverter Digital și de agent de racire R600a.

Acestea fiind spuse, dacă vrei un frigider de calitate, economic și încăpător, Samsung RT32FARADSP este aparatul electrocasnic de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu două uși
  • Sistem de racire No Frost
  • Clasa A+
  • Volum net total 322l
  • Un singur compresor
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.