Franke FHMR 604 4G OA E – plită încorporabilă pe gaz, cu finisaj Avena

Franke FHMR 604 4G OA E reprezintă o plită multi cooking evidenţiată prin finisaj avenă, potrivită oricărei bucătării ultra-moderne. Este un produs încorporabil, capabil să asigure un mod de gătit optim şi rapid în orice situaţie.

Vorbim despre o variantă de ultimă generaţie, cu alimentare cu gaz şi cu aprindere electronică. Include 4 zone pentru gătit de dimensiuni diferite, fiind echipată cu supapă de siguranţă a flăcării.

Acest model FHMR 604 4G OA E poate fi procurat şi online din magazinul de specialitate eMag, cu numai 1.237 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum spuneam şi mai sus, se bucură de finisaj avenă, lucru ce conferă un aer elegant şi distins oricărei bucătării. Este de culoare bej şi măsoară standard 590×510 mm. Dimensiunile de încastrare măsoară 550×480 mm, adâncimea casetei fiind de 30mm.

Imagini cu Franke FHMR 604 4G OA E:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noua plită multi cooking de la Franke beneficiază de supapă de siguranţă a flăcării. Aceasta are rolul de a întrerupe automat alimentarea cu gaz, în cazul stingerii accidentale a flăcării.

După cum am menţionat şi mai sus, produsul de faţă pune la îndemână 4 zone de gătit diferite. Vorbim despre 4 arzătoare, poziţionate astfel: unul auxiliar (mic) în dreapta-faţă, unul rapid (mare) în stânga-faţă şi două semirapide (normale) în stânga şi dreapta-spate. Deasupra celor 4, sunt poziţionate două gratere din email, foarte rezistente şi calitative.

Ca şi putere în W, cel auxiliar dezvoltă maxim 1000W, cel rapid maxim 3000W, iar cele două semirapide câte 1750W fiecare (in total 7500W).

În privinţa controlului, în partea frontală sunt pozitioante cele 4 butoane de comandă, pentru fiecare arzător în parte. Dat fiind faptul că aprinderea este electronică, butoanele sunt proiectate cu sistem de aprindere integrat.

Concluzie :

În concluzie, Franke FHMR 604 4G OA E reprezintă o plită încorporabilă ultra-modernă, cu finisaj Avena. Este un produs electrocasnic cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, ce pune la dispoziţie 4 zone diferite de gătit.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Finisaj avena
  • Aprindere electronică
  • Pe gaz
  • Modernă
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.