Finlux 48FFA5500 – Smart Tv Full HD cu diagonala de 121cm

Finlux 48FFA5500 este poate cel mai avantajos Smart Tv de ultimă generaţie cu o astfel de diagonală generoasă de 121 de centimetrii. Reprezintă un dispozitiv modern şi performant, potrivit perfect încăperilor şi locurilor spaţioase.

Se laudă cu funcţii şi caracteristici avansate, precum şi cu aspect plăcut, extrem de uşor de integrat în orice stil. Pe lângă faptul că reproduce transmisiile Tv şi conţinutul multimedia la o calitate de excepţie, poate fi utilizat şi pe post de monitor la diferite device-uri.

Acest model recent 48FFA5500 este prezent online în magazinul eMag, comercializat la preţul de ofertă de 1.550 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, acest model LED beneficiază de finisaje şi detalii impresionante, totul fiind pe nuanţă de culoare neagră. Cu ajutorul compatibilităţii Vesa, poate fi amplasat şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv special.

Imagini cu Finlux 48FFA5500:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul gadget de la Finlux este proiectat cu un ecran LED generos de 121cm în diagonală. Se bucură de unghiuri de vizibilitate largi, de o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi de o rezoluţie Full High Definition la maxim 1920 x 1080 pixeli.

La capitolul sunet, vine prevăzut cu un sistem stereo de 10W (2 x 5W) putere. Are capacitatea de a reda un sunet clar, suficient de puternic şi nedistorsionat.

Ca şi conectivitate, beneficiază de Wi-Fi Integrat, de port USB 2.0, de două porturi HDMI, de Minijack căşti, de Slot pentru card PCMCIA, de intrare PC, de ieşire audio digitală, de Tuner digital, de USB Media Player integrat, de intrare antenă şi de conexiune LAN.

Tuner-ul digital cu format DVB/T+C şi Slotul pentru card PCMCIA au rolul de a înlocui clasicul decodor extern util la receptarea transmisiilor Tv în format HD sau Digital.

Cu ajutorul Media Player-ului USB dispotivul de faţă are capacitatea de a reproduce orice tip de conţinut multimedia (fotografii, filme, muzică) direct de pe diverse surse de stocare.

Concluzie:

În concluzie, Finlux 48FFA5500 este un televizor inteligent de generaţie nouă, remarcat atât printr-un design ultra-modern şi elegant, cât şi prin numeroase caracteristici Smart.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 121cm
  • Modern
  • 2016
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.