FINLUX 24F160 – non Smart Tv accesibil şi modern, cu ecran HD de 61cm

FINLUX 24F160 este o nouă variantă accesibilă de televizor High Definition, potrivit spaţiilor decente precum dormitoarelor, bucătăriilor sau camerelor de hotel. Impresionează printr-un aspect modern, lucru ce îl face foarte uşor de integrat în orice stil de locuinţă.

Nu vorbim despre funcţii şi tehnologii avansate, ci despre un non Smart Tv de generaţie nouă, capabil să asigure o reproducere corectă a posturilor Tv şi a conţinutului media preferat. Mai mult decât atât, funcţia de monitor îi permite să fie conectat la diverite device-uri pentru a reproduce un conţinut mai calitativ.

Acest model 24F160 este comercializat deja de către magazinul de specialitate eMag, cu doar 629 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie modernă de culoare neagru-lucios, cu elemente şi finisaje perfect definite. Tehnic vorbind, măsoară standard 563 x 345 x 55 (W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 4.85kg.

Imagini cu FINLUX 24F160:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor FINLUX vine echipat cu un display de tip Backlight LED ce măsoară o diagonală de 61cm, respectiv 24”. În privinţa caracteristicilor ecranului, deţine un contrast dinamic de 1000 : 1, un timp de răspuns de 5 ms, o luminozitate de 300 cd/m2, unghiuri de vizibilitate largi de până la 170/170 de grade, o rată de aspect a imaginii de 16 : 9, precum şi o rezoluţie HD Ready de 1366 x 768 pix.

La capitolul audio, este prevăzut cu un sistem stereo 2.0. Asigură un sunet clar cu o putere de 5W (2 x 2.5W), beneficiind de caracteristica specială de sunet Dolby Digital +.

Pune la dispoziţie două porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare Scart (RGB), o intrare PC (D-Sub 15 pini), o intrare video composite, o intrare antenă, Slot CI+, o intrare component, Player multimedia şi Tuner digital.

Mulţumită Tuner-ului digital cu format DVB-T/C şi Slot-ului CI+, transmisiile Tv în format Digital sau HD nu vor mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Funcţia de Player multimedia are rolul de a reproduce orice tip de conţinut foto/video/audio direct de pe alte surse externe de stocare.

Concluzie:

În concluzie, FINLUX 24F160 reprezintă un non Smart Tv ieftin şi modern de generaţie nouă, conceput în mod special pentru camerele nu foarte spaţioase.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 61cm
  • Modern
  • Accesibil
  • HD Ready
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.