Fagor 7CFI-4GLSA – plită încorporabilă modernă din sticlă vitroceramică

Fagor 7CFI-4GLSA este o altă plită încorporabilă modernă, însă de această dată una ceva mai aparte din punct de vedere al construcţiei. Reprezintă o soluţie accesibilă şi avantajoasă, având capacitatea de a garanta un mod de gătit confortabil şi sigur.

Avem de-a face cu un produs alimentat cu gaz din clasa energetică A, prevăzut cu 4 zone de gătit cu aprindere electrică de la buton. Dat fiind faptul că este concepută după ultimele generaţii şi tehnologii, vine la pachet şi cu modul de siguranţă a flăcării.

Acest model 7CFI-4GLSA se pare a fi prezent deja în oferta celor de la eMag, la preţul de achiziţie de numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, remarcăm o construcţie ultra-modernă din sticlă vitroceramică termorezistentă de culoare neagră. Mulţumită acesteia, plita de faţă va fi extrem de uşor de integrat în orice stil de bucătărie. Privind-o din punct de vedere tehnic, măsoară standard 10x62x51 (IxLxA) cm, spaţiul de încorporare fiind de 55,2×47 (LxA) cm.

Imagini cu Fagor 7CFI-4GLSA:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua plită încorporabilă de la Fagor vine prevăzut cu patru arzătoare de puteri diferite de tip Pureflame. Acestea sunt: două mari, dintre care unul cu coroană triplă, unul normal şi unul mic.

Ca şi poziţionare, acestea sunt aranjate puţin mai diferit decât la restul modelelor din aceeaşi categorie. Astfel, arzătorul cel mic este poziţionat în partea de jos, cel normal în partea de sus, iar cele două mari în stânga (normal) şi dreapta (cu coroana triplă).

Fiecare zonă de gătit în parte este prevăzută cu câte un grătar din fontă, ce se dovedeşte a fi extrem de stabil şi în cazul vaselor de gătit mari.

Arzătorul cel mare cu coroană triplă va asigura rezultate excepţionale la gătit în orice situaţie.

Aşa cum am spus, aparatul de faţă este prevăzut cu sistem de aprindere integrat de la buton. Astfel, controlul este de tip mecanic, arzătoarele putând fi acţionate cu o singură mână.

Modul de siguranţă a flăcării are rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, doar în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Concluzie:

Concluzionând, Fagor 7CFI-4GLSA reprezintă o plită încorporabilă vitroceramică modernă şi accesibilă, cu capacitatea de a garanta rezultate rapide şi eficiente întotdeauna.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Modernă
  • Sticlă vitroceramică
  • Aprindere electrică
  • Alimentare cu gaz
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.