Fagor 6H-180AX – cuptor electric încorporabil din inox, modern şi avantajos

Fagor 6H-180AX se pare a fi unul dintre cele mai ieftine cuptoare electrice din inox de tip încorporabile de pe piaţă. Reprezintă o variantă avantajoasă cu funcţii multiple, ce îl fac capabil să garanteze un mod de gătit simplu, rapid şi eficient.

Discutăm despre un model de 2200W, ce aparţine clasei energetice A. Are o capacitate de 51l, deţine 5 funcţii şi 5 trepte de putere, controlul temperaturii fiind de tip mecanic.

Acest model 6H-180AX poate fi achiziţionat şi din magazinul online eMag, cu numai 559 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, prezintă o construcţie elegantă din inox inoxidabil, cu finisaje şi detalii moderne. Este de culoare argintie, geamul uşii acestuia fiind de culoare neagră. Uşa detaşabilă cu deschidere verticală este concepută cu două geamuri de protecţie termorezistente.

Privind din punct de vedere tehnic, are o greutate netă de 31kg (33kg brut) şi măsoară standard 322 x 420 x 380 (LxWxH) mm la interior, respectiv 595 x 592 x 529 (LxWxH) mm la exterior. Lungimea cablului de alimentare măsoară 107cm.

Acelaşi aparat electrocasnic avantajos este disponibil online şi în magazinele Flanco, evoMag şi Cel.

Imagini cu Fagor 6H-180AX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, aşa cum am spus modelul de faţă este încadrat în clasa de eficienţă energetică A. Datorită acesteia, energia termică convenţională înregistrată este de numai 0.79kWh. Individual, gratarual are o putere de 1400W, iar cuptorul 1000W.

Dat fiind faptul că vorbim despre un produs electrocasnic de 2200W putere, necesită o alimentare la o tensiune de 220 – 240V, cu o frecvenţă de 50Hz.

În privinţa temperaturii, controlul acesteia este de tip mecanic, minimă fiind de 50°C , iar maximă de 250°C.

Cele 5 funcţii de bază ale cuptorului de faţă sunt: funcţia de ventilare, funcţia de convecţie, funcţia de iluminare interioară, termostat şi funcţia de Timer.

Panoul de control al cuptorului este prevăzut în partea frontală a acestuia. Aici sunt proiectate două controlere din inox, înconjurate de pictograme reprezentative.

Concluzie:

Concluzionând, Fagor 6H-180AX reprezintă unul dintre cele mai avantajoase cuptoare electrice din inox, de tip încorporabile. Impresionează atât prin design şi preţ de achiziţie, cât şi prin rezultate rapide şi eficiente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Inox
  • Modern
  • 5 funcţii
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.