Evolio Neos – Telefon mobil DUAL SIM

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Astăzi vă vom prezenta un telefon mobil smart ce aparține brand-ului Evolio, un producător nu foarte consacrat, însă se face evidențiat prin calitate, performanță și accesibilitate. Evolio Neos este un smartphone atrăgător, prin design vorbind, dar și din punct de vedere hardware.

Este un telefon Dual Sim, ce acceptă cartelă SIM normală dar și microSIM, chiar și de la operatori de telefonie mobilă diferiți. Neos vine din fabrică cu Android 4.4.2 KitKat, un sistem intuitiv, stabil și extrem de rapid.

Un astfel de telefon mobil cu un așa grad de performanță ridicat și cu un aspect modern, se poate achiziționa la prețul excelent de numai 479lei (Vezi preț actualizat).

Cât despre design, putem spune că este unul extrem de plăcut și minimalist, oferind finisaje elegante. Se poate manevra fără probleme cu o singură mână, asta datorită trăsăturilor sale slim, având o grosime de numai 7.9mm și o greutate de doar 115 grame.

Același model Evolio se poate achiziționa și din oferta celor de la Flanco și Altex.

Imagini cu Evolio Neos :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Ecranul din dotare este unul capacitiv multitouch de tip IPS OGS (One Glass Solution), ce are o diagonală de 4.5inch. Imaginile vor fi perfect expuse, fiind viu colorate și cu un unghi larg de vizibilitate.

Și la nivel hardware se descurcă destul ok, având la bază un procesor Quad Core Cortex A7, tactat la o frecvență de 1.2GHz. Tot la capitolul acesta întâlnim o capacitate de memorie flash de 8Gb, extensibilă (până la 64Gb cu MicroSD) și 1Gb de memorie RAM.

Terminaul pune la dispoziție două camere foto, una principală de 8Mp cu Auto Focus și un secundară de doar 0.3Mp. Se bucură de o ramură foto numeroasă cu opțiuni de editare, astfel se vor realiza cele mai bune capturi.

Este echipat cu o baterie de 2000mAh, ce asigură fără probleme o durată de până la 400 de ore de regim stand-by și de până la 24 de ore de regim de convorbire continuă.

În final, trăgând linie, în mod vizibil noul Evolio Neos oferă un raport preț-performanță excepțional, ca de aici să rezulte a fi varianta cea mai accesibilă de pe piața smartphone-urilor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Dual Sim
  • Procesor Cortex A7 Quad Core de 1.2GHz
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 4.5inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.