Everest LEDE24E68D – televizor modern de buget cu ecran HD de 61cm

Everest LEDE24E68D este un alt televizor modern şi accesibil din 2016, un dispozitiv decent potrivit încăperilor nu foarte spaţioase. Reprezintă o alegere inteligentă pentru cei care îşi doresc doar un televizor clasic, fără a fi echipat cu numeroase specificaţii şi funcţii inteligente.

Se dovedeşte a fi un suport excelent atât furnizării canalelor Tv, cât şi conţinutului preferat multimedia. Mai mult decât atât, beneficiază şi de funcţia de monitor, ce îi permite să fie conectat la consola de jocuri video sau la Pc, pentru reproducerea unui conţinut mai bun.

Acest model LEDE24E68D poate fi achiziţionat online şi de la eMag, cu doar 699 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, prezintă un exterior elegant şi modern de culoare neagră, cu trăsături şi finisaje perfect definite. Privind din punct de vedere tehnic, măsoară standard fără suport 55.35 x 4.2 x 32.55 (L x A x I) cm, iar cu suport 55.35 x 16.5 x 36.09 (L x A x I) cm. Ca şi consum, are o putere consumată în tipul funcţionarii de ≤48W, iar în stand-by de ≤0.5W.

Imagini cu Everest LEDE24E68D:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul televizor de la Everest este echipat cu un display plat de tip LED, ce masoară o diagonală de 61cm (24”). Deţine tehnologie Tv Basic, unghiuri de vizibilitate pe orizontală/verticală de 170/160 de grade, o intensitate luminoasă de 200 cd/m2, un contrast nativ de 1000 : 1, o reproducere în 16.7 milioane de culori, un timp de răspuns de 6.5 ms, precum şi o rezoluţie High Definition la 1633 x 768pix.

La capitolul sunet, vine prevăzut cu un sistem audio stereo de 10W putere. Este un sistem 2.0 integrat, capabil să asigure un sunet clar şi nedistorsionat.

Conectivitatea acestui televizor de buget constă în următoarele porturi: HDMI, USB, VGA pentru PC, Scart, ieşire audio pentru căşti, Slot CI+, mini AV, ieşire coaxial, mini port Ypbpr, Tuner digital (DVB – T / C) şi Player multimedia (JPEG, MP3, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, H.264).

Datorită player-ului multimedia integrat, poate reproduce orice tip de conţinut media preferat direct de pe diferite surse externe de stocare.

Cu ajutorul Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital, transmisiile Tv în format Digital/High Definition nu vor mai avea nevoie de clasicul decodor extern (mediabox).

Concluzie:

Concluzionând, Everest LEDE24E68D reprezintă un televizor decent de generaţie nouă, echipat cu funcţii şi specificaţii de bază, totul într-o construcţie modernă şi elegantă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 61cm
  • 2016
  • Modern
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.