Everest 32ED8D – televizor cu funcţie de monitor, din seria 2015

Everest 32ED8 este un televizor nou lansat pe această piaţă, un model atractiv cu funcţie de monitor, ce garantează o calitate video, cât şi audio excelentă.

Vorbim despre un LED din gama 2015, cu un raport preţ-calitate foarte bun, ce beneficiază de redare video, de intrare antenă, de tuner digital (DVB-C MPEG4, DVB-T MPEG4) şi de player multimedia integrat, având o putere consumată de 56W.

Aşa cum spuneam, este un model extrem de avantajos şi de accesibil, astfel se poate regăsi în oferta celor de la eMag la preţul de numai 799 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, ne încânta cu un exterior plăcut, ultra modern şi elegant, pe un fond de culoare neagră. Că şi caracteristici generale, are o greutate de numai 5.3Kg şi măsoară standard 734 x 206.6 x 475(W x H x D) mm, cu tot cu suport.

Acelaşi televizor atractiv îl regăsim şi în oferta magazinului online evoMag.

Imagini cu Everest 32ED8D :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea noului Tv, găsim un LED cu diagonala de 81cm, ce beneficiază de o rezoluţie High Definition, la 1366 x 768pixeli. Ca şi specificaţii ale acestuia, ar fi că are o luminozitate de 250cd/m2, un timp de răspuns de 6.5ms, un aspect imagine de 16 : 9, un contrast nativ de 3000 : 1 şi un unghi de vizibilitate de 170/170 de grade.

Se descurcă foarte bine şi în privinţa sunetului, astfel dispune de două ieşiri audio stereo, cu o putere de 20W.

Cât despre conectivitate, pune la dispoziţie o intrare PC, o intrare USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart, minijack căşti, trei porturi HDMI, Slot CI+, VGA, Coaxial Digital out şi Mini AV.

Acestea fiind spuse, Everest 32ED8 este un televizor modern, ce poate fi folosit şi ca monitor, fiind comercializat la un preţ extrem de avantajos.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 81cm
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.