Espressor Bosch Tassimo TAS 2001EE

      O zi bună se începe cu o cafea bună. De aceea, astăzi vă prezentăm noul Espressor Bosch Tassimo TAS 2001EE ce a fost conceput să realizaze o gamă variată de băuturi calde.

      Acest espressor este perfect oriunde vă veți afla, la muncă sau acasă. Cu un aspect plăcut, nu foarte mare, pentru a nu ocupă mult loc, acest aparat vă va face diminețile mai minunate, toate acestea la prețul de doar 239 Lei (Vezi preț redus).

Imagini cu Espressor Bosch Tassimo TAS 2001EE :

Vezi mai multe poze !

Date tehnice :

      Acest aparat este realizat să vă facă viața mai simplă și mai frumoasă. Astfel, acest espressor este foarte simplu de folosit și foarte rapid.

     Prin trei pași simpli, realizați o băutură caldă minunată. Primul pas pe care îl faceți este să introduceți  în espressor un T DISC la alegere. După care, printr-o singură apăsare de buton, inteligenta tehnologie Tassimo de la Bosch își face treaba. În final, veți savura o băutură caldă perfectă. 

Pentru a folosi cănile dorite, indiferent de formă sau dimensiune, acest Espressor Bosch Tassimo, dispune de un suport de ceașcă detașabil și reglabil pe înalțime.

Opinii pro și contra: 

Pro:
  • Automat
  • Posibilitate de spalare a componentelor in masina de vase
  • Sistem decalcifiere
  • Utilizare T DISC-uri
Contra:   –

Concluzie :

      Ziua bună se începe cu o cafea realizată de Espressor Bosch Tassimo TAS 2001EE. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.