Espressor automat – Bosch Tassimo Vivy TAS 1254

Invită-i pe cei dragi la o savuroasă băutură caldă, pregătită foarte simplu și rapid. Tot ce ai nevoie, este doar să-ți achiziționezi un espressor Bosch Tassimo Vivy TAS 1254, un aparat electrocasnic ideal în orice locuință modernă.

Un astfel de espressor automat este capabil să îți realizeze cele mai bune cafele sau diferite băuturi calde, într-un mod rapid și eficient. Are o putere de 1300W, așadar este un aparat foarte economic, astfel încât nici nu o să sesizați vreo modificare la factura de curent.

Poți achiziționa un astfel de espressor modern, din stocul de oferte al celor de la eMag, la prețul extraordinar, de numai 199lei (Vezi preț actualizat).

Cât despre aspect, este un espressor modern, cu finisaje elegante, potrivit oriunde, la birou sau acasă. Are o greutate de numai 2.3Kg și măsoară doar 169 x 249 x 298 mm, astfel nu va ocupa foarte mult din spațiu.

Poți regăsi același produs Bosch și în ofertele celor de la Altex și Flanco.

Imagini cu Bosch Tassimo Vivy TAS 1254 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este un aparat cu tavă și rezervor detașabil, ce are o capacitatea de 0.7l. Are o presiune de 3.3bari, iar alimentarea acestuia se va face cu T-discuri (capsule).

Este capabil să realizeze următoarele tipuri de băuturi: Cafea, Caffe crema, Latte macchiato, Ciocolată caldă, Lapte Cald, Ceai și Espresso.

Ca și funcții, beneficiază de auto-curățare, de sistemul inteligent anticalcar, de tehnologia Intellibrew și de funcția Stand-by.

Acestea fiind spuse, dacă vrei să te bucuri de o cafea aromată și savuroasă, espressorul Bosch Tassimo Vivy TAS 1254 este exact cea ce ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Putere 1300 W
  • Aparat automat
  • Capacitate rezervor apă 0.7l
  • Alimentare Capsule – T-discuri
  • Tehnologie INTELLIBREW
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.