Electrolux ZS220B – aspirator vertical, cu performanţă ridicată de aspirare

Electrolux ZS220B este un aspirator de tip vertical/stick, un produs electrocasnic atractiv, ce oferă aceleaşi rezultate ireproşabile precum un aspirator obişnuit.

Vorbim despre un model de 1500W putere, echipat cu un recipient de colectare de 1.5l, ce se goleşte extrem de rapid şi de uşor.

Ca şi preţ de achiziţie, vorbim despre un produs foarte avantajos, ce se poate achiziţiona din magazinul online eMag cu preţul excelent de 396 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de design, remarcăm o construcţie plăcută, de culoare albă în combinaţie cu negru. Cântăreşte în jur de 4.25kg, măsoară standard 270 x 275 x 1210(W x D x H) mm, astfel va fie extrem de uşor de utilizat, cât şi de depozitat.

Acelaşi aspirator vertical îl regăsiţi şi în stocul celor de la Elefant şi Altex.

Imagini cu Electrolux ZS220B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ciuda faptului că vorbim despre un aspirator vertical, de tip stick, cu un mod de curăţare nou, puterea de aspirare este la fel de puternică ca cea a unui aspirator clasic. Un prim avantaj al acestui model, ar fi design-ul slim, ce permite o depozitare rapidă şi uşoară, chiar şi pentru cei ce nu deţin locuinţe spaţioase.

Modelul de faţă deţine filtru de evacuare HEPA lavabil (high efficiency particulate air), un sistem de filtrare extrem de eficient ce îndepărtează alergenii şi impurităţile fine din aer.

Lungimea cablului de alimentare are o lungime de 6m, cu o rază de aspirare ce ajunge până la 8m, astfel vei putea aspira fără probleme, prin toată casa.

În privinţa zgomotului produs, este un model destul de silenţios, cu un nivelul de zgomot este de doar 82db.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Electrolux ZS220B este un aspirator de tip vertical/stick, foarte eficient în privinţa puterii de aspirare şi extrem de uşor de depozitat, graţie construcţiei sale slim.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator vertical (stick)
  • Putere 1500W
  • Capacitate colectare 1.5l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.