Electrolux Z7860EL – aspirator fără sac de colectare, cu o putere de 800W

Electrolux Z7860EL este un model accesibil de aspirator fără sac, un aparat electrocasnic conceput pentru a garanta o eficienţă ridicată de aspirare.

Discutăm despre un aspirator modern cu o putere de 800W, ce deţine o capacitate de colectare de până la 1.8l.

Preţul de achiziţie este de numai 293 lei (vezi preţ actualizat), un preţ corect şi avantajos, pentru buzunarul oricăruia dintre noi.

Ca şi design, prezintă o construcţie ergonomică din plastic, de culoare roşie. Deţine roţi moi, din cauciuc, cântăreşte numai 6.1kg şi măsoară standard 456 x 280 x 351(W x D x H) mm.

Imagini cu Electrolux Z7860EL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un aspirator extrem de silenţios, cu tip de aspirare uscată. Nivelul zgomotului la punerea în funcţiune a acestuia este de doar 78db, iar suprafaţa de aspirare este de până la 7.2m.

Odată cu acest produs electrocasnic, vor veni şi următoarele accesorii necesare: o perie standard, un accesoriu pentru spaţii înguste, o perie suplimentară, o perie pentru tapiserie şi un tub telescopic metalic.

Deţine un container de praf XL cu deschidere comodă, ce are o capacitate de până la 1.8l. Procesul de golire este pe cât se poate de simplu şi de rapid, fără a depune vreun efort.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Electrolux Z7860EL este un aspirator accesibil fără sac, conceput pentru a oferi o eficienţă ridicată la aspirare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator fără sac
  • Putere 800W
  • Capacitate colectare 1.8l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.