Electrolux Inverter EDH3498RDE – uscător de rufe performant, cu sistem de condensare cu pompă de căldură

Electrolux Inverter EDH3498RDE este un uscător de rufe performant, echipat cu cele mai noi funcţii şi specificaţii avansate. Reprezintă un aparat electrocasnic extrem de util pentru cei care nu beneficiază de un loc sigur şi eficient pentru a îşi usca rufele rapid, fără a le deteriora.

Vorbim despre un produs din clasa A++, ce funcţionează pe baza sistemului de condensare cu pompă de căldură. Are o capacitate de încărcare generoasă de 9kg, o listă diversificată de programe, precum şi un distins afişaj LCD.

Acest model recent EDH3498RDE este prezent online în stocul celor de la eMag, la preţul de 3.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, observăm o construcţie individuală asemănătoare maşinilor de spălat rufe cu încărcare frontală. Prezintă un aspect plăcut cu detalii moderne, totul fiind de un fond de culoare albă. Ca şi detalii tehnice, ar fi de spus că măsoară standard 85 x 60 x 60 (IxLxA) cm şi că nivelul zgomotului înregistrat în timpul utilizării este de maxim 65dB(A).

Acelaşi uscător performant este disponibil online şi la Flanco.

Imagini cu Electrolux Inverter EDH3498RDE:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, aşa cum am spus noul uscător de rufe Electrolux Inverter foloseşte ca şi tehnologie de uscare pompa de căldură. Acest lucru garantează rezultate rapide, eficiente şi sigure, fără a deteriora vreun moment ţesătură hainelor.

Se laudă cu o listă diversificată de programe, printre care se enumeră şi următoarele: programul mătase/perdele, programul uşor de călcat, programul bumbac (gata de pus în dulap, gata de călcat şi extra uscare), programul reîmprospătare, programul silent, programul tricouri şamd.

Ca şi opţiuni speciale ale aparatuluui, se laudă cu opţiunea de start întârziat, cu semnalizare acustică, opţională, pentru terminarea programului, cu indicator status uscare, cu iluminare interioară, cu motor inverter şi cu indicator pentru curăţare condensator, pentru curăţare filtru şi pentru rezervor plin.

Este de menţionat faptul că rezervorul este proiectat în partea frontală din stânga, având o capacitatea de 5.28l.

Uscătorul de faţă vine prevăzut cu 4 picioruşe ajustabile, precum şi cu balamale reversibile, deschiderea standard fiind pe partea stângă. Ca şi accesorii incluse, deţine un grătar pentru uscare şi un furtun de evacuare directă. Iar ca şi accesorii opţionale ar fi kit-ul de suprapunere deasupra maşinii de spălat rufe.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Electrolux Inverter EDH3498RDE reprezintă unul dintre cele mai perforamante şi eficiente uscătoare de rufe ale momentului. Se laudă cu funcţii şi caracteristici avansate ce îl fac capabil să garanteze rezultate uimitoare.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • A++
  • Performant şi modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.