Electrolux EXP09CN1W7 – un aparat de AC inedit, eficient și mobil, pentru cel mai flexibil confort

Electrolux EXP09CN1W7 este un aparat de aer condiționat mobil, astfel modelul de față îl poți mută cu ușurință în orice încăpere, în orice poziție dorești.

Este un produs aparte, ce dispune de 9.000 BTU capacitate de răcire, aparține clasei A de eficiență energetică, se laudă cu afișare LCD și cu filtru anti-praf. Este un aparat mobil, ce poate fi controlat din telecomandă, având o putere consumată de doar 1.020W.

În ciuda funcțiile numeroase și a design-ului inedit, prețul de achiziție este de numai 1.599 de lei (vezi preț actualizat).

Se remarcă printr-un aspect inedit, de culoare albă. Are o greutate de aproximativ 24Kg și măsoară numai 703 x 345 x 355mm. Design-ul acestuia, îți permite să muți aparatul foarte ușor oriunde dorești, astfel încât să te bucuri de o temperatură cât mai ideală.

Același aparat de răcire Electrolux, se regăsește și în stocul de oferte al magazinului online Altex.

Imagini cu Electrolux EXP09CN1W7 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așadar, după cum vă spuneam, este un model de aparat de AC mobil, ce beneficiază de numeroase funcții, precum: funcția de ventilare, funcția de dezumidificare, funcția auto restart, timer, sleep/night, funcția auto și altele.

Ar fii de precizat, că avem de-a face cu un aparat super silențios, astfel zgomotul produs de această unitate interioară este de numai 64 de decibeli.

Bucură-te mereu de un aer proaspăt, folosind spray-ul dezinfectant pentru mentenanța aparatelelor de aer condiționat Chemstal Climasan Spray, de 400 ml.

Acestea fiind spuse, modelul Electrolux EXP09CN1W7 reprezintă cea mai simplă soluție pentru o temperatură ideală, indiferent de locul de amplasare și de temperatura de afară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A
  • Afișare LCD
  • Tip mobil
  • Filtru Anti-Praf
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.