Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter – variantă de climatizare eficientă şi performantă, cu capacitatea de 12.000 BTU/h la încălzire/răcire

Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter este un nou sistem de aer condiţionat lansat pe piaţă, un aparat din gama 2016 capabil să ofere performanţe înalte în climatizare, totul cu un consum energetic avantajos, indiferent de mediul exterior.

Deţine o capacitate mare de modificare a temperaturii, respectiv de 12.000 BTU/h atât la răcire, cât şi la încălzire, capacitate ce îl recomandă în mod special locuinţelor cu dimensiuni cuprinse între 25-35mp.

Este prevăzut cu filtru cu carbon activ, cu control din telecomandă, temperatura fiind afişată digital pe un afişaj încorporat, foarte modern şi elegant.

Acest model EXI12HJIW Optibreeze X3 se poate achiziţiona din promoţiile magazinului online eMag, cu preţul de 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Sistemul de faţă este unul modern, ce se integrează excelent în orice locuinţă şi spaţiu, graţie exteriorului de culoare albă. Tehnic vorbind, unitatea interioară măsoară standard 852 x 280 x 180mm şi cântăreşte în jur de 8.5kg.

Acelaşi sistem de AC este disponibil şi în magazinul de specialitate Altex.

Imagini cu Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Graţie tehnologiei avansate Inverter, acest aparat de aer condiţionat reuşeşte să obţină performanţe superioare, cu o eficienţă energetică avantajoasă. În plus de asta, reuşeşte să asigure şi o funcţionare foarte puţin zgomotoasă.

Astfel, produsul de faţă este încadrat în clasa de eficienţă energetică A++ la răcire şi în clasa de eficienţă energetică A+ la încălzire. În modul de răcire puterea consumată este de 3.2kW, iar în cel de încălzire de 3.4kW.

Poate fi lăsat în funcţiune oricând, zi sau noapte, datorită faptului că beneficiază de un mod de funcţionare foarte silenţios. Astfel, în timpul utilizării, la interior sunt înregistraţi în jur de 42 de decibeli.

Tot la capitolul eficienţă energetică, ar fi de specificat coeficientul randamentului sezonier la răcire de 6.1 SEER şi 6.1 EER, iar la încălzire de 5.1 SCOP şi 3.3 COP.

Vis-a-vis de funcţii, beneficiază de funcţia de încălzire, de funcţia de dezumidificare, de funcţia Auto restart, de funcţia auto, de funcţia AirControl, de Modul turbo, de funcţia de autodiagnosticare, precum şi de funcţia Complet Auto.

Funcţia Auto restart are rolul de a păstra aceleaşi setării şi funcţii, aparatul reluând activitatea automat în cazul penelor de curent accidentale.

Modul Turbo este ideal atunci când vrei să obţi un mediu ambiental favorabil într-un timp foart scurt. Bineînţeles, această funcţie necesită şi un consum energetic pe măsură.

Funcţia de autodiagnosticare reuşeşte să detecteze automat problemele de funcţionare ale aparatului. Odată detectate, acestea vor fi afişate pe ecranul digital sub forma unor coduri de eroare. Acestea la rândul lor pot fi descifrate din cartea de utilizare a sistemului.

Concluzie :

Concluzionând, Electrolux EXI12HJIW Optibreeze X3 Inverter este un aparat de aer condiţionat de ultimă generaţie, un sistem de climatizare performant şi modern, capabil să obţină rezultate excelente, indiferent de situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU/h
  • A++
  • Performant
  • Filtru praf + BioHepa + Carbon
Contra:
  •  Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.