Electrolux EXI12HD1W – aparat de aer condiţionat cu 12.000 BTU, cu display LCD

În prezentarea de astăzi o să vorbim despre un aparat de aer condiţionat cu inverter, datorită faptului că mai este foarte puţin timp până ca vara să îşi între cu adevăr în rol. Trebuie să ne gândim din timp pentru ce soluţii de climatizare optăm, ca pe parcursul verii să nu resimţim căldura toridă de afară. De aceea, m-am gândit la un astfel de aparat, fiind printre cele mai avantajoase şi eficiente soluţii de pe piaţă.

Electrolux EXI12HD1W este un aparat de aer condiţionat de generaţie recentă, ce are la bază tehnologia Inverter. Este un produs capabil să asigure un mediu ambietal optim, cu o temperatură potrivită după bunul plac.

Reprezintă o variantă dotată cu o capacitate de răcire şi încălzire de 12.000 BTU. Benficiază de filtru de praf cu carbon activ, de 4 trepte de ventilare, de o serie numeroase de funcţii şi de afişaj LCD, de unde se poate urmării temperatura setată. Controlul aparatului se face extrem de rapid, de uşor şi de comod din telecomandă.

Destul de avantajos şi la capitolul preţ de achiziţie, astfel este disponibil în oferta eMag la preţul de 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, observăm o construcţie modernă şi elegantă, potrivită oricărei locuinţe. Ambele unităţi sunt de culoare albă, o culoare uşor de asortat oricărei situaţii. Unitatea interioară măsoară standard 265 x 790 x 174mm şi cântăreşte 10kg, iar cea exterioară măsoară 320 x 842 x 596mm şi cântăreşte 34kg.

În privinţa nivelului de zgomot produs la utilizare, ar fi de 38db la interior, iar de 62db la exterior.

Imagini cu Electrolux EXI12HD1W :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Avem de-a face cu un produs foarte eficient din punct de vedere energetic, spun asta datorită faptului că se clasifică în clasa A++ de eficienţă energetică. Puterea înregistrată la încălzire este de 1020W, iar cea la răcire de doar 900W.

Pune la dispoziţie o serie diversificată de funcţii, precum funcţia de dezumidificare, funcţia de recire şi încălzire, funcţia de ventilare, funcţia auto restart, funcţia de dezgheţare automată, funcţia Jet Turbo, funcţia timer, funcţia Follow Me, tehnologia Al 6-lea Simţ, funcţia de autodiagnosticare, funcţia auto şi modul Sleep/Night.

Inverter este o tehnologie revoluţionară, ce ajută produsul să atingă şi să menţină performanţe superioare, într-un mod pe cât se poate de economic. Acest lucru se datorează compresorului optimizat, conceput să funcţioneze gradual. Dacă ar fi să facem o comparaţie cu aparatele convenţionale, eficienţa acestuia este cu până la 30-40% mai mare.

Sistemul de filtrare al aparatului, are la bază un filtru de praf cu carbon activ (Hepa), întâlnit doar la modelele de generaţie recentă. Acesta previne până şi cele mai mici particule de praf, cât şi diverşi alergeni sau viruşi. În felul acesta, aerul din habitaclu este cu până la 90% purificat.

Funcţia de dezumidificare este ideală atunci când umiditatea excesivă produce un mediu de disconfort. Pe lângă faptul că reduce umiditatea din aer, previne şi apariţia mucegaiului.

Follow Me este o altă funcţie interesantă ce transformă rolul telecomenzii într-un termostat pentru cameră. Astfel, aparatul de aer condiţionat de faţă asigură o temperatură optimă constantă, cu un consum energetic avantajos.

Ar fi de spus că agentul de răcire utilizat este R410a, iar brandul compresorului este Daikin, de tip Inverter.

Concluzie :

În concluzie, Electrolux EXI12HD1W este un aparat de aer condiţionat cu tehnologie Inverter, capabil să garanteze un mediu ambiental optim, în funcţie de preferinţele fiecăruia, într-un mod extrem de eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 12.000 BTU
  • Filtru Carbon activ +Bio-Hepa
  • Display LCD
  • A++
  • Silenţios
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.