Electrolux EWT41262TW – maşină de spălat cu încărcare verticală, compactă şi avantajoasă

Electrolux EWT41262TW provine din categoria maşinilor de spălat rufe automate accesibile, cu încărcare verticală. Este un produs electrocasnic necesar în orice locuinţă, recomandat în special celor ce nu beneficiază de foarte mult spaţiu, modelul de faţă fiind unul mai compact decât unul cu încărcare frontală.

Vine cu o capacitate de încărcare de 6kg, cu o viteză de centrifugare de 1200rpm, precum şi cu un elegant afişaj de tip LCD.

Acest model EWT41262TW este disponibil în stocul magazinului online eMag, la doar 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, remarcăm o construcţie compactă de culoare albă ce cântăreşte 58kg şi măsoară standard 85 x 40 x 60(IxLxA) cm. Beneficiază de tambur din oţel inoxidabil şi de cuvă din carboran, ameble garantând o durată de viaţă prelungită maşinii.

Ca şi nivel de zgomot, este un produs destul de silenţios, ce înregistrează în jur de 58db la spălare şi în jur de 78db la centrifugare.

Produsul de faţă se poate procura şi din ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Electrolux EWT41262TW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că este încadrată în clasa de eficienţă energetică A++, consumul de resurse este unul pe cât se poate de favorabil. Astfel, consumul energetic în program standard este de 0.87kWh şi de 172kWh/an, iar media consumului de apă este de 9790l (alimentarea fiind cu apă rece).

La capitolul programe de spălare, printre cele obişnuite, se întâlnesc câteva speciale, precum: programul pentru mătase, programul pentru cuverturi, programul pentru Jeans, programul pentru perdele, drenare, 5 tricouri 30 şamd.

Cât despre funcţii, se laudă cu sistemul de echilibrare al încărcăturii, cu protecţie de prevenire a inundaţiilor, cu funcţia de programare întârziată, precum şi cu funcţia Fuzzy Logic.

Datorită funcţiei de programare întârziată (1-9h), rufele vor fi gata spălate exact atunci când doreşti. Aceasta permite întârzierea pornirii următorului ciclu, astfel încât acesta să finalizeze exact când doreşti.

Funcţia Fuzzy Logic permite adaptarea consumului de resurse, în funcţie de încărcătura adăugată.

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Electrolux EWT41262TW este o maşină e spălat rufe automată cu încărcare verticală, un produs electrocasnic excelent spaţiilor înguste. Datorită specificaţiilor numeroase, este capabilă să asigure rezultate ireproşabile, cu un consum enegetic redus.

Concluzie :

Pro:
  • Display LCD
  • Raport preţ-calitate favorabil
  • Clasa A++
  • Silenţioasă
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.