Electrolux EWT1266ELW – maşină de spălat rufe cu verticală din clasa A+++

Electrolux EWT1266ELW este una dintre cele mai convenabile modele de maşini de spălat rufe cu încărcare verticală de pe piaţă. Spun asta datorită faptul că are capacitatea de a garanta rezultate impecabile într-un mod pe cât se poate de avantajos din punct de vedere al consumului de resurse.

Ei bine, vorbim despre un aparat electrocasnic din clasa energetică A+++, cu capacitatea de încărcare de 6kg. Are o viteză de centrifugare de 1200rpm (53% apă rămasă în urmă ciclului de centrifugare), o listă diversificată de programe de spălare, numeroase sisteme şi opţiuni, precum şi un afişaj modern LCD.

Acest model EWT1266ELW se poate procura şi din magazinul online eMag cu preţul de numai 1.449 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, remarcăm o construcţie compactă de dimensiuni reduse. Acest lucru o integrează foarte uşor şi rapid în spaţiul oricărei locuinţe. Este în totalitate de culoare albă, dimensiunile standard măsurând 89 x 40 x 60 (IxLxA) cm.

Se dovedeşte a fi un aparat destul de silenţios la utilizare, astfel în timpul spălării înregistrează în jur de 57dB(A), iar în timpul centrifugării aproximativ 76dB(A).

Aceeaşi variantă compactă este disponibilă şi în magazinul de specialitate Cel.

Imagini cu Electrolux EWT1266ELW:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului energetic, aşa cum am spus acest model de la Electrolux este încadrat în clasa A+++ de eficienţă energetică. Astfel, cosnumul de curent electric înregistrat în program standard este de numai 0.96kWh, iar cel anual de 150kwh/an. Iar cât despre consumul de apă, media anuală consumată este de 8.990l.

Ei bine, vine prevăzută cu o multitudine de programe de spălare, capabile să acopere toate tipurile de ţesături. Printre acestea se enumeră şi următoarele: programul Drenare, programul Clătire, programul Jeans, programul lână, programul bumbac (3), programul mătase/perdele şamd.

Pe partea de opţiuni extra deţine opţiunea de start întârziat, funcţia TimeManager şi opţiunea de programare întârziată.

Iar cât despre sistemele speciale, ar fi de menţionat tehnologia de echilibrare a încărcăturii – Fuzzy logic, protecţie împotriva inundaţiilor, sistemul de deschidere lînă a uşii – Soft Opening şi protecţie pentru cei mici.

Este de specificat că deţine dispenser detaşabil pentru detergent şi picioruşe ajustabile (2 fixe + 2 ajustabile).

Opinii pro și contra :

Acestea fiind spuse, Electrolux EWT1266ELW este o maşină de spălat rufe performantă, provenită din gama modelelor cu încărcare frontală. Cu ajutorul sistemelor şi funcţiilor sale de generaţie nouă are capacitatea de a garanta rezultate ireproşabile întotdeauna.

Concluzie :

Pro:
  • LCD
  • Performantă şi modernă
  • A+++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.