Electrolux EWS31074NU – maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, de tip slim

Electrolux EWS31074NU este o maşină de spălat rufe slim, cu încărcare frontală, ce aparţine clasei energetice A++, capabilă să asigure o eficienţă ridicată la spălare.

Vorbim despre un aparat electrocasnic cu capacitatea de încărcare de 7kg, cu o viteză de centrifugare de 1000rpm şi cu un afişaj elegant, de tip LCD.

Este un produs accesibil, astfel costă numai 1.175 de lei (vezi preţ actualizat) la eMag, un preţ extrem de avantajos, ba chiar competitiv.

Exteriorul este de culoare albă, modern şi elegant, deţinând tambur din inox şi cuvă din carboran. Aşa cum am spus, este de tip slim, astfel măsoară standard numai 85 x 59.5 x 44.8(IxLxA) cm.

Acelaşi produs electrocasnic Electrolux îl întâlnim şi în magazinele online Cel, Flanco şi Elefant.

Imagini cu Electrolux EWS31074NU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Vis-a-vis de consumul de resurse, avem de-a face cu un aparat din clasa A++, ce vine cu un consum energetic de doar 0.9kWh/program standard. Asemănător de bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel consumul mediu anual este de 9999l.

Se bucură de o listă numeroasă de programe, extrem de eficiente şi de economice, precum: program pentru stoarcere, program pentru articole din mătase, program pentru articole din bumbac, program pentru articole din lână, program pentru articole sportive, program pentru sintetice şamd.

Ca şi funcţii şi sisteme de siguranţă, dispune de sistemul de echilibrare al încărcăturii, de funcţia Fuzzy Logic, de sistemul de siguranţă împotriva copiilor, de protecţie pentru inundaţii, de programare întârziată şi de sistemul de clătire fără spumă.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Electrolux EWS31074NU este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală inteligentă, de tip Slim, concepută pentru a oferi rezultate excepţionale, într-un mod pe cât se poate de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Încărcare frontală
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasa A++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.