Electrolux EWF1074BW – maşină de spălat rufe eficientă şi performantă, extrem de economică

Aparatul electrocasnic Electrolux EWF1074BW este o maşină de spălat rufe economică, graţie clasei energetice A+++, ce se laudă cu numeroase funcţii şi programe, ce o fac capabilă să asigure rezultate ireproşabile atât la spălare, cât şi la centrifugare.

Provine din categoria maşinilor cu încărcare frontală, având o capacitate de 7Kg, o viteză de centrifugare de 1000rpm şi un tip de afişaj LCD.

În privinţa preţului, cei de la eMag comercializează un astfel de produs electrocasnic cu preţul de numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Avem de-a face cu un aparat de culoare albă, cu un aspect clasic şi distins. Tehnic vorbind, dispune de tambur din oţel inxodabil şi de cuva din carboran, măsurând numai 85 x 60 x 52(IxLxA) cm.

Ar fii de specificat faptul că aceeaşi maşină de spălat rufe Electrolux o regăsim şi în magazinele Flanco şi Altex.

Imagini cu Electrolux EWF1074BW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ca şi consum de resurse (apă şi curent), este un model extrem de economic şi de avantajos. Aşadar, din punct de vedere al consumului de apă, media anuală este de numai 9.499l. Din punct de vedere energetic, consumul în program standard este de doar 0.92kWh, asta datorită clasei de eficienţă energetică A+++.

La nivel de programe de spălare, se bucură de o listă numeroasă, compusă din: program pentru articole din lână, program pentru articole din bumbac, program pentru delicate, program rapid 20min, program pentru sintetice şi aşa mai departe.

Funcţiile speciale ale aparatului sunt: sistemul de siguranţă pentru copii, sistemul de echilibrare al încărcăturii, sistemul Fuzzy Logic, protecţia împotriva inundaţiilor şi sistemul de clătire fără spumă.

Acestea fiind spuse, Electrolux EWF1074BW este o maşină de spălat cu încărcare frontală, economică şi performantă, ce duce la rezultate la spălare şi la centrifugare ireproşabile.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat rufe
  • Capacitate de încărcare 7Kg
  • Clasa A+++
  • Viteză de centrifugare 1000rpm
  • Afişaj LCD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.