Electrolux ESL4200LO – un aparat electrocasnic util în orice bucătărie, economic şi eficient

Electrolux ESL4200LO este o maşină de spălat vase încăpătoare, ce nu trebuie să lipsească din bucătăria nici unei femei, asta datorită faptului că economiseşte timpul preţios, pierdut la spălatul vaselor.

Vorbim despre un produs electrocasnic complet incorporabil, din clasa A de eficienţă energetică, ce se laudă cu afişaj LED şi cu control electronic. Are o capacitate de încărcare de 9 seturi şi beneficiază de 5 programe extrem de eficiente.

În privinţa costului de achiziţie, ne surprinde cu un preţ extrem de accesibil şi de convenabil, respectiv cu preţul de numai 1.147 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi date tehnice, ar fii de spus că are un nivel de zgomot de doar 51 de decibeli, este de culoare gri şi măsoară 81.8 x 44.6 x 55(IxLxA) cm.

Aceeaşi maşină de spălat vase de la Electrolux o întâlnim şi în ofertele magazinelor online Altex şi Flanco.

Imagini cu Electrolux ESL4200LO :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului energetic, anual se vor consum 248kW, iar per ciclu de spălare în jur de 0.86kW. Iar în privinţa consmului de apă, anual se vor consuma în jur de 3640 de litrii, iar per ciclu de spălare doar 13 litrii.

Din punct de vedere al opţiunilor şi programelor de spălare, dispune de program Eco 50 °C, de program intensiv 70 °C, de program normal 65 °C, de program QuickPlus 65 °C şi de pauză.

Ca şi sisteme speciale, ar fii de specificat sistemul termoeficient, sistemul de oprire al apei şi cele 3 nivele de temperatură. Pe afişajul LCD se poate urmării timpul rămas al programului de spălare, indicatorul de sare şi indicatorul de terminare al programului.

Odată ce achiziţionezi un astfel de aparat, vei primi la pachet un coş reglabil pe înălţime, un coş pentru tacâmuri, un compartiment pentru sare, suport pentru căni şi suport fix pentru farfurii.

În concluzie, Electrolux ESL4200LO este o maşină de spălat vase complet incorporabilă, echipată cu numeroase funcţii şi tehnologii, ce o fac capabilă să asigure cele mai bune rezultate la spălare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Maşină de spălat vase
  • Complet incorporabilă
  • Capacitate 9 seturi
  • Control electronic
  • Afişaj LED
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.