Electrolux ESF8555ROX – maşină de spălat vase inteligentă, distinsă şi încăpătoare

Electrolux ESF8555ROX este o maşină e spălat vase ultra performantă, din clasa A++ de eficienţă energetică, un produs electrocasnic extrem de util, ce garantează cele mai bune rezultate.

Avem de-a face cu un produs generos, cu o capacitate de încărcare de până la 15 seturi, cu afişare LCD, cu 6 programe, cu 5 nivele de temperatură şi cu control electronic.

În raport cu calitatea şi performanţa de care dă dovadă, pot spune că preţul de achiziţie este extrem de avantajos, astfel modelul de faţă este comercializat cu 2.549 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce priveşte design-ul şi datele tehnice, ar fi de spus că se prezintă pe un exterior din inox, de culoare argintie, măsurând numai 85 x 59.6 x 61(IxLxA) cm.

Acelaşi aparat electrocasnic îl întâlnim şi în stocul magazinului Flanco.

Imagini cu Electrolux ESF8555ROX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului de resurse se descurcă excelent. Astfel, consumul anual de apă este de numai 2100l şi cel de curent electric de doar 270kW, iar consumul per program standard de apă este de 11l, iar cel energetic de 0.96kW.

Din punct de vedere al programelor de spălare, dispune de program intensiv, de program Bio/Eco, de program QuickPlus 60°, program FlexiWash, program AutoFlex 45°-70° etc.

Vis-a-vis de performanţă şi sisteme speciale, se laudă cu sistem de uscare (Residual heat drying), de protecţie inundaţie, de indicator timp rămas, de funcţie de oprire automată, de funcţia de SensorControl, ce detectează nivelul de încărcare şi reglează automat consumul energetic şi de apă, de senzorul de apă ce detectează nivelul de murdărie şi aşa mai departe.

Odată ce veţi achiziţiona o astfel de maşină de spălat vase, veţi primi cadou un set de produse Finish pentru modelul de faţă.

Acestea fiind spuse, Electrolux ESF8555ROX este o maşină de spălat vase economică, performantă şi modernă, capabilă să ofere rezultate excelente, într-un mod pe cât se poate de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Control electronic
  • LCD
  • Capacitate 15 seturi
  • Clasa A++
  • 6 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.