Electrolux ESF5511LOW – maşină de spălat vase cu afişaj LCD, cu capacitatea de 13 seturi

Electrolux ESF5511LOW reprezintă un model performant şi eficient de maşină de spălat vase, un produs electrocasnic de bucătărie ce beneficiază de numeroase programe şi funcţii, ce o fac capabilă să atingă cele mai bune performanţe la spălare, indiferent de gradul de murdărie al vaselor.

Avem de-a face cu o variantă din clasa A+, cu o capacitate de până la 13 seturi, ce pune la îndemna 6 programe de spălare, 4 nivele de temperatură, control electronic şi afişaj LCD, ce oferă informaţii despre setările şi etapele programului în curs.

Modelul de faţă este disponibil în oferta magazinului online eMag, la preţul accesibil de 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic, prezintă un exterior clasic şi modern, de culoare albă, potrivit oricăror împrejurări.
Pe partea de detalii tehnice, dimensiunile standard ale maşinii măsoară 85 x 60 x 62.5(IxLxA) cm, nivelul zgomotului la utilizare ajungând la maxim 47 de decibeli.

Acelaşi model se regăseşte şi în magazinele de specialitate Elefant, Flanco şi CEL.

Imagini cu Electrolux ESF5511LOW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

După cum spuneam şi mai sus, specialiştii au încadrat acest produs în clasa de eficienţă energetică A+. Acest lucru asigură un consum redus de curent, respectiv de doar 1.05kW/ciclu de spălare şi de 295kWh/an. La fel de bine se descurcă şi în privinţa consumului de apă, astfel media anuală este de 3080l, iar consumul per program standard de doar 11l.

Cele 6 programe de spălare ale maşinii sunt: programul Bio/Eco la 50°, programul QuickPlus la 60°C, programul AutoFlex la 45°-70°C, programul intensiv la 70°C, programul One Hour la 50°C şi Pauză.

Se laudă cu protecţie de prevenire a inundaţiilor, cu sistem termoeficient, cu SensorControl, cu funcţia de oprire automată, cu 4 nivele de temperatură, cu senzor de apă, ce reglează consumul de apă şi detectează gradul de murdărie, cu funcţia de programare întârziată, cu funcţia de afişare a timpului rămas de spălare, precum şi cu indicator pentru sare.

În ceea ce o privesc accesoriile, vine împreună cu un coş pentru tacâmuri, cu un compartiment pentru sare, cu un coş superior FlexiLift, cu un coş pentru partea inferioară cu două rânduri de suporţi rabatabili şi cu un suport rabatabil pentru căni.

Concluzie :

În concluzie, Electrolux ESF5511LOW este o maşină de spălat vase excelentă, atât din punct de vedere al rezultatelor pe care este capabilă să le obţină, cât şi din punct de vedere al consumului de resurse pe care îl scoate.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Capacitate generoasă (13 seturi)
  • 6 programe
  • Performanţe bune la spălare
  • A+
  • Display LCD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.