Electrolux ESF4200LOW – produs electrocasnic ideal pentru bucătărie, inteligent şi avantajos

Electrolux ESF4200LOW este o maşină de spălat vase îngustă, potrivită oricărei bucătării moderne, datorită faptului că asigură rezultate excepţionale, într-un timp foarte scurt.

Este un produs performant, ce beneficiază de numeroase tehnologii şi sisteme, având o capacitate de încărcare pentru 9 seturi şi o serie de 5 programe eficiente de spălare.

Preţul de achiziţionare este surprinzător de accesibil şi de avantajos, astfel aparatul de faţă se poate procura din magazinul online eMag cu preţul de doar 1.228 de lei (vezi preţ actualizat).

Vis-a-vis de caracteristicile tehnice, ar fi de spus că este un model de culoare albă, ce are un nivel de zgomot de numai 49db, măsurând 85 x 44.6 x 61.5(IxLxA) cm.

Găsim acelaşi aparat electrocasnic şi în oferta magazinului Altex.

Imagini cu Electrolux ESF4200LOW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Consumul de resurse al aparatului, ar fi cel de apă de 9.5l/ciclu şi de 2660l/an, iar cel energetic de 0.87kW/ciclu şi de 250kW/an.

După cum spuneam şi mai sus, dispune de 5 programe de spălare, precum: program intensiv 70°C, program Bio/Eco50°C, program normal 65°C, program pentru clătire suplimentară şi pauză.

Din punct de vedere al carcateristicilor speciale, ar fi că beneficiază de 3 nivele de temperatură, de sistem termoeficient, de sistem de uscare activă cu recondensare, de sistem de oprire apă, de programare întârziată şi de indicator sare.

Odată cu procurarea acestui produs electrocasnic, vei beneficia şi de următoarele accesorii: coş pentru tacâmuri, raft pentru căni rabatabil şi coş reglabil pe înălţime.

Acestea fiind spuse, Electrolux ESF4200LOW este o maşină de spălat vase compactă, inteligentă şi accesibilă, perfectă în bucătăria oricăruia dintre noi.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Control mecanic
  • 3 nivele de temperatură
  • Capacitate 9 seturi
  • Clasa A
  • 5 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.