Electrolux ErgoEasy ZTF7610EL – aspirator fără sac, compact şi puternic

Electrolux ErgoEasy ZTF7610EL este un aspirator modern fără sac, ce prezintă un aspect compact, asigurând o putere ridicată de aspirare, într-un mod pe cât se poate de economic.

Avem de-a face cu un model nou, ce nu deţine sac pentru colectare, un lucru bun, deoarece nu trebuie să mai achiziţionaţi periodic saci de schimb. Are o putere de 1550W, recipientul de colectare are un volum de 2l, deţine filtru HEPA, iar aspirarea este de tip uscată.

Ca şi preţ, vorbim despre un produs electrocasnic super accesibil, ce se poate achiziţiona de la eMag cu preţul excelent de numai 349 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, observăm un exterior modern de culoare albă, ce are o greutate de aproximativ 6Kg, măsurând standard 280 x 412 x 250 (W x D x H) mm.

Acelaşi aspirator fără sac îl regăsim şi în stocul celor de la Altex.

Imagini cu Electrolux ErgoEasy ZTF7610EL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un aspirator puternic, ce are o suprafaţă de aspirare de până la 7.45m, beneficiind de variator de putere reglabil.

Pe cât este de mic, pe atât este şi de silenţios, astfel nivelul de zgomot produs la aspirare este de numai 83 de decibeli.

Din punct de vedere al accesorilor din dotare, odată cu aspiratorul vin şi următoarele: un accesoriu special pentru spaţiile înguste, o perie mică, o perie suplimentară, o perie pentru tapiserie, un tub telescopic din metal, roţi din cauciuc şi derulator de cablu automat.

În concluzie, Electrolux ErgoEasy ZTF7610EL este un aspirator fără sac, cu o putere ridicată de aspirare, comercializat la un preţ extrem de convenabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspirator fără sac
  • Putere 1550W
  • Filtru HEPA
  • Capacitate colectare 2l
  • Aspirare uscată
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.