Electrolux EPI09LEIW Inverter – răcește-ți locuința într-un mod economic

Răciți-vă și încălziți-vă casa într-un mod pe cât se poate de economic și de silențios, cu ajutorul unui aparat de aer condiționat Electrolux.

Aparatul de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW Inverter este un produs ce asigură un climat ideal, menținând pe toată durata funcționării clima dorită. Obține temperatura setată într-un timp foarte scurt, asigurând cel mai redus consum de energie electrică posibil.

Modelul de față se comercializează la prețul de doar 1.799lei (vezi preț actualizat), un preț avantajos pot spune, luând în considerare specificațiile avansate ale aparatului.

Este un aparat cu 9.000 BTU, o capacitate de răcire destul de generoasă pentru o locuință modestă, beneficiind de 4 trepte de ventilație, de un filtru HEPA cu Carbon activ și de un afișaj LCD.

Cât despre aspect, ambele componente sunt pe un exterior alb, prezentând finisaje moderne și elegante. Greutatea unității interioare este de numai 7.5Kg, măsurând doar 275 x 800 x 188mm.

Găsiți același produs electrocasnic și în stocurile de aparate de AC al celor de la Flanco și Altex.

Imagini Electrolux EPI09LEIW Inverter :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se bucură de funcții avansate și eficiente, ce pot fi controlate din telecomandă. Câteva din aceste funcții ale aparatului sunt: funcția sleep/night, funcția Auto Restart, funcția de ventilare, funcția de încălzire, funcția de dezumidificare, Timer și așa mai departe.

Este un aparat pe cât se poate de silențios, astfel unitatea interioară produce un zgomot de numai 55db, iar cea exterioară de doar 63db. Așadar, veți putea lăsa în funcțiune aparatul oricând, zi sau noapte, fără a deranja pe cei din jur.

Datorită tehnologiei avansate Inverter și a clasei energetice A+, consumul de energie electrică va fi pe cât se poate de mic, indiferent de funcția setată.

În concluzie, modelul Electrolux EPI09LEIW Inverter este aparatul de aer condiționat ideal în orice locuință, asigurând un confort ideal, într-un mod extrem de eficient.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • 9.000 BTU
  • Clasa A++
  • Filtru Hepa cu Carbon Activ
  • Inverter
  • 4 trepte de ventilare
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.