Electrolux EOG2102AOX – cuptor multifuncţional pe gaz, de tip încorporabil

Electrolux EOG2102AOX reprezintă un model convenabil de cuptor încorporabil cu alimentare pe gaz, o variantă ideală bucătăriilor moderne, fiind capabil să aducă un plus de eleganţă acestora.

Vorbim despre un produs electrocasnic de bucătărie, cu o capacitate de 69l, ce deţine control mecanic, grill, rotisor, ventilator şi iluminare interioară. Este pe cât se poate de uşor de curăţat, în special uşa din sticlă a acestuia.

Este o variantă de 1760W putere, ce se alimentează la 220-240W, cu 50-60V/Hz. Este încadrat în clasa de eficienţă energetică A+, astfel consumul energetic va fi destul de redus.

Avem de-a face cu un cuptor favorabil din punct de vedere al raportului dintre calitate şi preţ. Astfel, produsul de faţă este disponibil la preţul online de doar 1.279 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum vedem, prezintă o construcţie clasică, integrală din inox cu proprietăţi antiamprentă, mai puţin uşa acestuia, fiind realizată din sticlă termorezistentă. Ca şi dimensiuni standard măsoară 59.4 x 56.9 x 59.4(I x L x A)cm, iar ca şi spaţiu de încastrare dimensiunle sunt de 56 x 55 x 60 I x L x A) cm. Lungimea cordonului de alimentare este de 1.6 metrii.

Acelaşi cuptor încorporabil se poate regăsi şi în magazinele CEL, Elefant şi Altex.

Imagini cu Electrolux EOG2102AOX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Discutăm despre un cuptor cu diverse funcţii inteligente, cum ar fi funcţia de autocurăţare catalitică, funcţia de încălzire inferioară, funcţia de Grill şi Rotisor, funcţia de ventilare cu aer rece şi funcţia de iluminare interioară, foarte utilă atunci când preparatul de la interior nu necesită deschiderea uşii cuptorului.

În privinţa sistemelor de siguranţă, pune la dispoziţie semnalizare sonoră, avertizare sfârşit de program şi ventilator de răcire.

Ventilatorul de răcire intră în acţiune automat, odată ce cuptorul este oprit. Acesta este conceput să răcească foarte bine părţile electronice, cât şi componentele exterioare ale cuptorului.

Butoanele de control, trei la număr, sunt de tip standard, proiectate frontal. În jurul acestora se găsesc detalii despre setarea funcţiilor, timpului şi temperaturii programelor de gătit.

Vine la pachet cu rafturi laterale cromate, pe cinci nivele, cu un grătar cromat pentru Grill şi cu o tavă din aluminiu ideală pentru prăjituri.

Curăţarea catalitică ajută la igienizarea eficientă a cuptorului. Interiorul beneficiază de un strat protector de acoperire catalitică, capabil să absoarbă şi totodată să ardă grasimea, astfel încât curăţarea să fie cât mai uşoară.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Electrolux EOG2102AOX este un cuptor încorporabil din inox, cu alimentare pe gaz, ce pune la dispoziţie o capacitate generoasă de încărcare, plus o serie diversificată de funcţii şi sisteme inteligente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Clasa A-10%
  • Multifuncţional
  • Din inox antiamprentă
  • Autocurăţare catalitică
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.