Electrolux EOC5651BOX – cuptor electric încorporabil, din inox antiamprentă

Electrolux EOC5651BOX este un cuptor electric încorporabil, modern şi eficient, cu o capacitate de încărcare generoasă, fiind o variantă perfectă în orice bucătărie modernă.

Vorbim despre un aparat electric încorporabil din clasa A++, cu o capacitate de 74l, cu 9 funcţii, ce beneficiază de afişaj LED, de control electronic, de ventilator, de timer şi de grill.

Preţul de achiziţie este pe măsura caracteristicilor, astfel acest model este comercializat de eMag cu preţul de 2.124 de lei (vezi preţ actualizat).

Estetic vorbind, prezintă o construcţie elegantă din inox antiamprenta, având uşa realizată din sticlă. Cablul de alimentare măsoară 1.5m, iar dimensiunile standard ale aparatului sunt de 59.4 x 59.4 x 56.7(I x L x A) cm.

Acelaşi cuptor electric încorporabil îl pun la dispoziţie şi cei de la Cel, Elefant şi Altex.

Imagini cu Electrolux EOC5651BOX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pe partea tehnică, ar fi de spus că are o putere de 3500W, putând fi alimentat la 220-240 V, 50/60 Hz. Aparţine clasei energetice A++, garantând un consum de doar 0.89kW/h.

În privinţa funcţiilor speciale, se laudă cu încălzire rapidă, cu funcţia de autocurăţare, cu iluminare interioară, cu sistem de uşă rece, cu funcţia de decongelare, cu grill cu suprafaţă mare, cu încălzire inferioară, cu încălzire superioară, cu treaptă pentru pizza, cu reglare electronică a temperaturii, cu indicator căldură reziduală şi cu grafic de coacere pe interiorul uşii cuptorului.

Cât despre accesorii, dispune de butoane push-up, de tavă de colectare din email şi de tavă pentru prăjituri din email, de culoare gri.

Concluzie :

În concluzie, cuptorul Electrolux EOC5651BOX este un produs electrocasnic electric încorporabil, realizat din inox antiamprentă, extrem de eficient şi de economic.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Cuptor încorporabil electric
  • Capacitate 74l
  • Clasa A++
  • Afişaj LED
  • Timer, Rotisor şi Grill
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.