Electrolux EOA3450AOX – cuptor electric din inox de tip încorporabil

Electrolux EOA3450AOX este un alt cuptor încorporabil performant şi modern din gama aparatelor electrocasnice de bucătărie. Reprezintă un aparat electric din inox pe cât se poate de uşor de integrat în decorul oricărui stil de bucătărie.

Discutăm despre un model electric de 2780W (230V/50Hz) putere din clasa energetică A. Este o variantă multifuncţională (8 funcţii), ce are o capacitate de 72l, afişaj LED şi control electronic.

Acest model recent EOA3450AOX este deja prezent în magazinul de specialitate eMag la preţul online de 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect observăm o construcţie plăcută şi elegantă din inox antiamprentă, foarte uşor de asortat oricărui stil. Uşa cuptorului este concepută dintr-o sticlă neagră transparentă. Este de remarcat faptul că beneficiază de două straturi de geam de protecţie. Cordonul de alimentare cu ştecher din dotare măsoară o lungime de 1.5m. Ca şi dimensiuni standard măsoară 59.4 x 59.4 x 56.7 (I x L x A) cm.

Acelaşi aparat încorporabil de bucătărie este disponibil şi în magazinele Flanco şi CEL.

Imagini cu Electrolux EOA3450AOX:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că specialiştii au încadrat acest cuptor electric Electrolux în clasa de eficienţă energetică A, consumul de curent electric înregistrat este de numai 0.89kW/h.

Aşadar, după cum spuneam şi ceva mai sus produsul de faţă se bucură de 8 funcţii, precum: funcţia de autocurăţare Catalitică, de funcţia de iluminare interioară, de funcţia de convecţie cu aer fierbinte, de funcţia de Grill cu suprafaţă mare, de funcţia de încălzire inferioară, de funcţia de încălzire superioară, de funcţia Timer şi de funcţia de ventilare.

Ca şi opţiuni speciale, ar fi de menţionat sistemul de închidere amortizată a uşii, ventilatorul cu inel, butoanele Push-Up şi cavitatea cuptorului cu trei nivele de coacere.

Interiorul cuptorului este prevăzut dintr-un email extrem de strălucitor, care în timp se dovedeşte a fi foarte uşor de curăţat.

În privinţa controlului, în partea frontală a cuptorului este proiectat panoul de comandă. Aici sunt dispuse două butoane rotative, ecranul LED, plus alte trei butoane sub acesta.

Cât despre accesorii, aparatul de faţă vine împreună cu un raft din sârmă cromată, cu o tavă gri emailată pentru prăjituri şi cu o tavă emailată colectoare.

Concluzie:

Concluzionând, Electrolux EOA3450AOX este un cuptor electric de calitate foarte bună, provenit din gama aparatelor electrocasnice încorporabile de bucătărie.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Display LED
  • Modern
  • Inox
  • Multifuncţional
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.