Electrolux EOA2400AOK – cuptor încorporabil electric, cu 6 funcţii

Electrolux EOA2400AOK reprezintă un model performant de cuptor electric de tip încorporabil. Este un aparat electrocasnic de bucătărie, echipat cu funcţii şi tehnologii avansate ce îl fac capabil să garanteze un mod de gătit eficient şi comod.

Vorbim despre un model electric de 2780W putere, din clasa A de eficienţă energetică. Are control mecanic, o capacitate de 74l, 6 funcţii, ventilator, precum şi un afişaj elegant de tip LED.

Acest model EOA2400AOK se poate achiziţiona online cu numai 999 de lei (vezi preţ actualizat) din oferta magazinului eMag.

Ca şi construcţie şi design, prezintă un exterior modern şi elegant, de culoare neagră. Iar ca şi dimensiuni standard măsoară 59.4 x 59.4 x 56.8 (I x L x A) cm, lungimea cablului de alimentare fiind de 1.5m. În privinţa spaţiului de încastrare, dimensiunile necesare sunt de 60x56x55 (IxLxA ) cm.

Acelaşi produs este disponibil online şi la Flanco şi Cel.

Imagini cu Electrolux EOA2400AOK:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că acest cuptor Electrolux este încadrat în clasa energetică A, consumul de energie electrică înregistrat în mod clasic-static este de numai 0.95kWh/24h, iar în mod multifuncţional de doar 0.88kWh/24h.

Cavitatea acestui cuptor multifuncţional este prevăzută cu 3 nivele de coacere. Acest lucru permite gătirea a 3 preparate simultan, fără ca acestea să îşi amestece mirosurile între ele.

Aşa cum am spus, produsul de faţă deţine 6 funcţii importante: funcţia de încălzire inferioară/superioară, funcţia de autocurăţare catalitică, funcţia de Grill, funcţia Timer, funcţia de iluminare interioară şi funcţia de ventilare.

În plus, se laudă cu control Thermotimer, venind la pachet împreună cu o tavă emailată de colectare şi cu ghidaje pentru cuptor din sârmă.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Electrolux EOA2400AOK reprezintă un cuptor încorporabil multifuncţional, dotat cu funcţii şi tehnologii importante, ce îl fac capabil să asigure un gătit rapid şi confortabil.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Cu Grill şi Timer
  • LED
  • Modern
  • 6 funcţii
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.