Electrolux EN3601MOW

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Electrolux EN3601MOW reprezintă aparatul frigorific ideal atunci când ești în căutarea unei combine frigorifice de calitate și nu ești dispus să aloci o sumă foarte mare de bani.

Este un model echipat cu o serie de caracteristici extrem de avansate, venind cu un volum de depozitare generos, cât și cu o eficiență energetică excelentă. Așadar, dispune de un volum net total de 337l, mai exact frigiderul are un volum net de 226l, iar congelatorul de 111l.

Pe partea de eficiență energetică, se evidențiază prin clasa A++, având un consum energetic extrem de redus, de doar 242kWh/an.

Nici la capitolul aspect nu se descurcă mai rău, ba din contră se remarcă printr-un desing modern, cu finisaje elegante. Este concepută în totalitate pe un fond alb, având mânerele proiectate vertical, iar deschiderea standard a ușilor se face pe partea dreaptă, însă datorită sistemului reversibil, se poate modifica deschiderea acestora. Este un produs cu trăsături compacte, astfel măsoară 184.5 x 59.5 x 64.7cm, așadar se va potrivii perfect, din toate punctele de vedere oricărei bucătarii moderne.

Acestea fiind spuse, un astfel de aparat frigorific performant și eficient de la Electrolux se poate achiziționa la prețul redus de doar 1.424lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Combină frigorifică Electrolux EN3601MOW :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

Organizarea din interiorul combinei este realizată astfel: frigiderul, proiectat în partea de sus a aparatului, dispune de două rafturi foarte spațioase din sticlă, un compartiment special pentru depozitarea fructelor și al legumelor și încă trei suporturi pe ușă. Congelatorul, situat în partea inferioară a combinei, se laudă cu trei compartimente generoase de depozitare și cu o capacitate de congelare de 4Kg/24h.

Iluminearea din interior este realizată pe LED-uri, astfel consumul de energe electrică va fi mai redus, iar vizibilitatea mult mai ridicată.

Beneficiază de sistemul de răcire standard, astfel modelul de față va trebui supus unor procedee de decongelare la o anumită perioadă de timp. Per total, sistemul de răcire este excelent, astfel încât asigură conservarea alimentelor în condiții optime, pentru o perioadă îndelungată de timp.

Alte detalii tehnice pe care am putea vi le mai oferim despre această combină frigorifică, ar fi clasa climatică SN-N-ST-T și nivelul de zgomot extrem de redus, de doar 40 decibeli.

În concluzie, Electrolux EN3601MOW este combina frigorifică ideală, ce se bucură de calitate și performanță la un nivel superior, regăsindu-se la un preț excelent.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • Combină frigorifică
  • Clasă de eficiență energetică: A++
  • Volum net total: 337l
  • Nivel de zgomot: 40 decibeli
  • Clasă climatică: SN-N-ST-T
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.