Electrolux EGT6142NOK – plită modernă încorporabilă pe gaz, cu sticlă vitroceramică

Electrolux EGT6142NOK reprezintă o plită încorporabilă cu alimentare pe gaz, ce atrage atenţia cumpărătorilor prin design-ul său distins, obţinut din îmbinarea sticlei vitroceramice neagre, cu grătarele minimaliste din fontă, scoţând-o în evidenţă dintre celelalte modele din această categorie.

Funcţionalitatea clasică, respectiv tipul alimentării pe gaz, o scoate în evidenţă în legătură cu rentabilitatea preţului de achiziţionare, fiind un produs electrocasnic destul de avantajos.

Că tot veni vorba de cost, modelul de faţă se laudă cu un raport favorabil dintre calitate şi preţ, astfel se poate achiziţiona de la eMag cu preţul de oferta de 669 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa datelor tehnice, obsevam o construcţie elegantă şi modernă din sticlă vitroceramică, pe un fond de culoare neagră. Deţine grătare din fontă, cablu de alimentare de 1m şi nişă cu dimensiunile standard de 55 x 47cm. Greutatea plitei este de doar 12kg, iar dimensiunile standard măsoară 5 x 58 x 51(I x L x A) cm.

Aceeaşi plită din sticlă vitroceramică o întâlnim şi în oferta celor de la Cel şi Flanco.

Imagini cu Electrolux EGT6142NOK :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este o plită ideală pentru gătitul de zi cu zi, datorită faptului că este prevăzută cu grătare înalte din fontă. Sunt suporturi rezistente şi calitative, ce asigură o bază robustă de gătit, pentru o perioadă de timp îndelungată.

Pe partea frontală a plitei, se regăsesc cele 4 butoane de comandă, de tip rotative. Sunt proiectate lateral, astfel încât să asigure o funcţionalitate rapidă şi uşoară, regalând nu doar temperatura, ci şi aprinderea acesteia. La acţionarea acestora, pornirea va fi fără întârziere, astfel în cel mai scurt timp poţi începe acţiunea culinară.

Este alcătuită din 4 arzătoare, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică. Deţine un arzător mare (2.7kW), unul mic(1kW) şi două normale(1.9kW fiecare). Cele trei dimensiuni ale arzătoarelor conferă o flexibilitate ridicată în ceea ce priveşte utilizarea vaselor de gătit de diferite dimensiuni.

O funcţie ce mi s-a părut foarte interesantă şi utilă în acelaşi timp, ar fi modul de siguranţă al flăcării. Această funcţie are la bază termocupluri, ce monitorizează atent şi inteligent flacăra. În situaţia în care există o stingere accidentală a flăcării, această funcţie inteligentă întrerupe instantaneu alimentarea cu gaz. Astfel, reprezintă o soluţie practică pentru siguranţa familiei.

Concluzie :

În concluzie, Electrolux EGT6142NOK este o plită încorporabilă cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, realizată din sticlă vitroceramică, ce oferă un design aparate şi rezultate eficiente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect modern
  • Alimentare pe gaz
  • Uşor de curăţat
  • Eficientă
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.