Electrolux EGH6242BOX – plită încorporabilă din inox, cu 4 arzătoare şi aprindere electrică

Electrolux EGH6242BOX este un aparat electrocasnic de bucătărie, respectiv o plită electrică modernă şi accesibilă, ideală dacă ai ales să mergi pe varianta produselor încorporabile. Este un produs de calitate foarte bună, ce asigură un mod de gătit confortabil şi sigur.

Alimentarea acesteia se face cu gaz, aprinderea arzătoarelor fiind de tip electrică. Deţine 4 arzătoare diferite că dimensiuni, peste care stă un grătar emailat. Fiind o variantă de generaţie nouă, beneficiază de mod de siguranţă a flăcării.

Acest model EGH6242BOX este unul accesibil, disponibil la eMag la doar 649 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, după cum observăm este integrală din inox, lucru ce asigură o durată de viaţă prelungită. Tehnic vorbind măsoară standard x 59.4 x 51(IxLxA) cm, având lungimea cablului de alimentare de 1.1m.

Produsul de faţă este disponibil şi în magazinele online Altex şi Flanco.

Imagini cu Electrolux EGH6242BOX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, această plită încorporabilă de la Electrolux este prevăzută cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite: unul mare, unul mic şi două normale.

Arzătorul cel mare este poziţionat în partea din stânga-faţă, arzătorul cel mic este poziţionat în partea din dreapta-faţă, iar cele două normale sunt poziţionate în stânga şi dreapta-spate. Deasupra arzătoarelor sunt proiectate două grătare emailate, moderne şi rezistente, ce vor asigura o stabilitate sporită vaselor de gătit.

Fiecare arzător în parte dezvoltă o putere destul de suficientă. Astfel, arzătorul cel mare are o putere de 3kW, arzătorul cel mic are o putere de 1kW, iar arzătoarele normale câte 2kW fiecare.

În partea frontală a plitei, mai exact în dreapta se află sigla producătorului şi cele 4 butoane de control ale arzătoarelor, înconjurate de câteva pictograme ajutătoare.

Datorită cadrului stilat uşor înclinat, plita va reţine şi va opri toate lichidele vărsate accidental pe aceasta.

După cum spuneam şi ceva mai sus, datorită faptului că este o plită de generaţie nouă, beneficiază implicit de mod de siguranţă. Acest mod de siguranţă are rolul de a opri automat alimentarea cu gaz, doar în situaţia în care flacăra este stinsă acceidental. Astfel, sunt prevenite accidentele neplăcute, siguranţa familiiei fiind sporită.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Electrolux EGH6242BOX este o plită încorporabilă din inox, cu alimentare pe gaz şi cu aprindere electrică, capabilă să asigure un mod de gătit sigur şi comod.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Modernă
  • Alimentare cu gaz
  • Cu mod de siguranță
  • Din inox
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.