Electrolux EGG6343NOX – plită încorporabilă din inox, cu aprindere electrică şi alimentare pe gaz

Electrolux EGG6343NOX reprezintă o variantă excelentă de plită încorporabilă pe gaz, cu aprindere electrică. Este un produs electrocasnic de bucătărie, ce îmbină perfect design-ul cu funcţionalitatea, obţinând un model ideal oricărei bucătării. Se poate integra cu uşurinţă în orice tip de mobilă de bucătărie, conferind un aspect ultra modern şi elegant.

Alimentarea acesteia se face pe gaz, având în dotare 4 arzătoare de dimensiuni diferite. Poziţionarea butoanelor este realizată frontal, aprinderea fiind de tip electrică.

În ceea ce priveşte preţul de achiziţie, pot spune că este una dintre cele mai avantajoase modele de acest fel, astfel este vândută de către eMag la preţul de oferta de 629 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, Electrolux ne surprinde plăcut cu o construcţie distinsă din inox, ce măsoară standard x 59.4 x 51(IxLxA) cm. Poartă culoarea argintie a inoxului, deţine duze pentru GPL, are lungimea cablului de alimentare de 1.1m, iar dimensiunile nişei măsoară x 56 x 48cm.

Aceeaşi plită încorporabilă din inox o întâlnim şi în magazinele Cel, Altex şi Clickshop.

Imagini cu Electrolux EGG6343NOX :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine grătare din fontă, rezistente şi sigure, ce garantează stabilitatea perfectă a vaselor de gătit.
Se laudă cu modul de siguranţă a flăcării, funcţie inovatoare ce opreşte alimentarea cu gaz, în cazul unei stingeri accidentale a focului. Graţie acestei funcţii revoluţionarea, siguranţa familiei este sporită, prevenind astfel orice accident neplăcut.

Din panoul de comandă frontal se pot controla cele 4 arzătoare, de un se pot aprinde sau regla temperatura acestora. Aprinderea arzătorului se realizează instant printr-o simplă şi uşoară răsucire de buton, plus acţionarea butonului electric ce generează scânteia.

Cele patru arzătoarele sunt de puteri şi dimensiuni diferite, de la 1kW până la 4kW. Astfel, deţine un arzător mic de 1kW, proiectat în zona frontală-dreapta, de 54mm, un arzător mare/WoK de 4kW proiectat în zona din spate-dreapta, de 122mm şi două două arzătoare normale, semi-rapide, de 2kW, poziţionate în zona frontală-stânga, respectiv spate-stânga, de 70mm.

Arzătorul cel mare, respectiv WoK, asigură o căldură super-intensă, ideală gătitului rapid. Reprezintă un arzător cu triplă-coroană, ce dezvoltă trei inele de foc pentru o putere de încălzire superioară.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Electrolux EGG6343NOX este o plită încorporabilă pe gaz, cu aprindere electrică, realizată integral din inox. Deţine o eficienţă superioară de funcţionalitate, îmbinată cu un design ultra modern, astfel încât o face ideală oricărei bucătării distinse.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Aspect modern
  • Uşor de curăţat
  • Accesibilă
  • Din inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.