Electrolux EEA111 – espressor de cafea manual de 1470W putere, cu o presiune de 15 bari

Electrolux EEA111 este un espressor de cafea manual, modern şi accesibil, potrivit atât acasă, cât şi la locul de muncă. Construcţia distinsă îi permite să se integreze foarte uşor în orice stil, aducând totodată un plus de rafinament şi eleganţă.

Avem de-a face cu un model de 1470W putere, ce are o presiune de 15 bari. Se alimentează doar cu cafea măcinată, fiind capabil să prepare cele mai bune espresso şi cafele. Capacitatea generoasă îi permite să prepare simultan două ceşti ce cafea.

Acest model EEA111 poate fi procurat şi online cu numai 459 de lei (vezi preţ actualizat) din stocul magazinului de specialitate eMag.

Ca şi design, este un aparat de cafea modern, cu elemente distinse din inox. Este de culoare negru-argintiu şi măsoară standard 29 x 22 x 26 (LxlxH) cm. Deţine tavă detaşabilă pentru picături, precum şi un rezervor de apă cu capacitatea de 1.25l.

Aceeaşi variantă accesibilă se poate achiziţiona şi de la Flanco.

Imagini cu Electrolux EEA111:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul espressor de la Electrolux reprezintă un echipament extrem de uşor de utilizat, graţie specificaţiilor sale avansate.

În privinţa funcţiilor, beneficiază de funcţia Auto-Off 30min, de funcţia Thermoblock, de sistemul de fierbere a apei, de dispozitiv de spumare, de opţiunea de abur fierbinte, de pompă profesională de presiune de 15 bari, sistem de încălzire a ceştilor de cafea şi de suport de depozitare a cablului de alimentare.

Datorită tăviţei de picături detaşabile şi a recipientului transaparent pentru apă detaşabil, igienizarea aparatului se face extrem de rapid şi de uşor.

Auto-Off reprezintă o funcţie interesantă, ce opreşte aparatul automat după 30 de minute de neutilizare.

Sistemul de fierbere a apei este ideal atunci când vrei să îţi prepari rapid un ceai cald.

Funcţia avansată Thermoblock garantează prepararea unui espresso de cea mai bună calitate, într-un timp pe cât se poate de scurt.

Opinii pro și contra:

În concluzie, Electrolux EEA111 este un espressor manual modern, capabil să prepare cele mai savuroase băuturi calde pe bază de cafea, într-un timp foarte scurt.

Concluzie:

Pro:
  • Rapiditate  şi uşurinţă în modul de preparare al cafelei
  • 1470W putere
  • Modern
  • Manual
  • 15 bari
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.