Electrolux EDP2074GW3 – uscător de rufe cu condensare, cu afişaj LCD

Electrolux EDP2074GW3 se dovedeşte a fi un uscător de rufe cu condensator foarte avantajos, atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al rezultatelor bune pe care le obţine. Se aseamănă destul de mult cu maşinile de spălat rufe, fapt ce îi permite să se integreze foarte uşor în orice circumstanţă.

Reprezintă o variantă cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 7kg. În partea frontală, acolo unde este proiectat panoul de control, pe lângă butonul selector înconjurat de pictograme, se află şi un afişaj generos de tip LCD. Acesta oferă informaţii cu privire la etapele şi setările programului de uscare în curs.

Acest model EDP2074GW3 este disponibil online deja în magazinul eMag, la costul de achiziţie avantajos de 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, după cum spuneam seamănă destul de mult cu maşinile de spălat rufe automate, cu încărcare frontală. Este pe o nuanţă de culoare albă, are o greutate de aproximativ 39.5kg şi măsoară standard 85 x 60 x 54 (IxLxA) cm. Stă poziţionat pe patru piciosurse ajustabile, ce permite reglarea aparatului.

Acelaşi uscător cu încărcare frontală poate fi achiziţionat online şi de la Flanco şi CEL.

Imagini cu Electrolux EDP2074GW3:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda faptului că acest uscător de rufe de la Electrolux a fost clasificat în clasa energetică B, consumul per program standard înregistrat a fost de numai 4.3kWh.

Ca şi nivel de zgomot, în tipul utilizării aparatul de faţă înregistrează o maximă de 65 de decibeli.

La capitolul programe de uscare, beneficiază de o serie numeroasă, printre care se întâlnesc şi câteva mai speciale, precum: programul uşor de călcat, programul uscare completă, programul gata de călcat, programul de reîmprospătare a ţesăturii, programul gata de pus în dulap, programul extra uscare şamd.

Cât despre funcţii şi sisteme speciale, se laudă cu funcţia de semnalizare acustică, opţională, la terminarea programului, cu senzor de uscare, cu indicator rezervor plin, cu indicator curăţare filtru, cu indicator curăţare condensator, precum şi cu opţiunea de start întârziat.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Electrolux EDP2074GW3 reprezintă un uscător de rufe performant, cu tehnologie prin condensare. Surprinde plăcut atât prin rezultate ireproşabile, cât şi prin consumul energetic avantajos.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LCD
  • Performant şi modern
  • Extrem de silenţios
Contra:
  • Clasa B

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.